Foto: matras

INTERNATIONAAL MATRASSEN- EN BOXSPRINGMERK SIMMONS

INTERNATIONAAL MATRASSEN- EN BOXSPRINGMERK SIMMONS SLUIT BRANDED CONTENTDEAL MET EKDOM IN DE MORGEN OP RADIO 10

26 April 2023

Om het internationale merk Simmons op de kaart te zetten in Nederland, maakt DBC (Dutch Bedding Company) International gebruik van de populaire ochtendshow Ekdom in de Morgen op Radio 10. Simmons is sinds vorige week de vaste partner van het populaire spel ‘Ouder of Nieuwer’, wat iedere werkdag in de ochtend om 8:45 uur wordt gespeeld. De deal is gesloten tot en met het einde van het jaar.

Bij het spel Ouder of Nieuwer hoort de luisteraar 5 rondes een muziekfragment. Bij iedere ronde moet de luisteraar aangeven of het liedje ouder óf nieuwer is dan het lied daarvoor. Heeft de luisteraar 4 vragen goed, dan wordt deze beloond met een geldbedrag van 250,- euro. Heeft de luisteraar ook de laatste ronde goed, dan wordt deze beloond met de hoofdprijs: een tweepersoons Simmons matras t.w.v. 3399 euro! Sharon van Kempen (Marketing manager DBC International): “We hebben heel bewust gekozen voor Radio 10 en Ekdom in de Morgen. Met een marktaandeel van 14% in de doelgroep 20-49 jaar valt de zender van het Talpa Network in de top 3 van best beluisterde radiostations van Nederland. Een goede manier om heel Nederland kennis te laten maken met het mooie en internationale beddenmerk Simmons.”

Simmons

Het merk Simmons is opgericht in 1870 in de Verenigde Staten en is al meer dan 150 jaar toonaangevend in de markt en één van de wereldleiders in de hotel- en retail business. De matrassen van Simmons staan bekend om hun gepatenteerde pocketveer, ambachtelijk handwerk en ergonomisch ligcomfort. 

DBC International 

DBC International, de groothandelsdivisie van Beter Bed Holding, is met name bekend van het premium merk M line. Een collectie matrassen, kussens en boxsprings ontwikkeld 'voor iedereen die het maximale uit de nacht wil halen om overdag optimaal te presteren'. Met de collectie van Simmons breidt DBC International het portfolio uit om hiermee nog beter in te spelen op de wensen van de huidige markt. Deze toevoeging is volledig in lijn met de nationale- en internationale groeiambitie van DBC wat betreft het assortiment, de afzetkanalen en geografieën. Het omarmen van Simmons moet tevens de 'Beter Slapen, Beter Leven' propositie van Beter Bed Holding onderstrepen.

 

Voor meer informatie klik hier www.dbcinternational.nl

Meer van Simmons
Reacties
Anderen bekeken ook