Foto: 2016/rolgordijn_rotterdam_xl-fotoprint-1.jpg

Foto op je rolgordijn

Ben je oude rolgordijn beu? Of is hij versleten? Dan is heeft XL Fotoprint dé ideale oplossing!

Rolgordijn doek

Druk je eigen (sfeer)foto op doek af en gebruik 'm als rolgordijn! Je bepaalt eenvoudig de breedte en hoogte van het huidige doek. Vervolgens geef je de zoomruimte op voor het gewicht onderaan het gordijn. Hoe meet je dit? Je legt de bestaande zoom plat te leggen en bepaalt met een centimeter hoe hoog de 'vrije ruimte' is. Voer verder de bestaande maten voor hoogte en breedte in!

Hoe werkt het?

- Achterzijde in licht blauw of grijs, om doorschijnen zoveel mogelijk te voorkomen (daarmee ook verduisterend)
- Je sfeerfoto op je rolgordijn in het formaat tot 3 bij 3 meter (bxh)!
- Voor vervanging van het doek van je oude rolgordijn
- Je eigen unieke sfeer.
- Zoomruimte met gestikte zoom
- Materiaal: 290gr doek, B1 brandwerend
- Het doek is afwasbaar!
- Meet de netto gewenste afmeting van de doek, en tel bij de hoogte 5cm op, zodat je in principe nooit het bovenstukje van de foto ziet! Houdt hier ook rekening mee met de afbeelding!

Het aanbrengen van het doek is eenvoudig; verwijder het oude doek van de buis van het rolgordijn. Plak met dubbelzijdig tape het nieuwe doek aan de rol. (Er is al rekening gehouden met 12 cm extra lengte welke niet bedrukt wordt, voor het oprollen op de buis van het materiaal). Plaats het gewicht in de zoom aan de onderzijde en bevestig het gordijn in de originele houders.

LET OP. Beoordeel zelf of je oude rolgordijn geschikt is, voordat je het oude doek verwijdert! Bij twijfel neem contact op met XL Fotoprint.

Bestel nu met 10% korting! Klik hier! 

Reacties