WIN: iedere week een fonQ thuisvakantiepakket

Doe mee en maak kans op de fijnste items voor een ultieme staycation!

08 Juli 2020

Vier jij dit jaar vakantie in en om je eigen huis? En kan jouw thuisvakantie nog wel wat fonQ gebruiken? Dan hebben ze bij fonQ goed nieuws! De hele maand juli verloot fonQ iedere week een thuisvakantiepakket, waarmee jij geniet van de ultieme staycation.

Een nachtje weg in eigen huis

Niets fijner dan badderen of douchen in een luxe badkamer en daarna heerlijk neerploffen op een perfect opgemaakt hotelbed. Zit een nachtje hotel er dit jaar even niet in of wil je gewoon iedere dag genieten van dat heerlijke hotelgevoel?

Laat weten wat jij het fijnst vindt aan overnachten in een hotel en maak kans op dit pakket t.w.v. € 230!* Meedoen kan t/m 12 juli 2020 en de winnaar ontvangt persoonlijk bericht per e-mail.

*Bij het dekbedovertrek is er keuze uit drie afmetingen: 140x220, 200x220 en 240x220.

Reacties
Natascha

Heerlijk gestreken lakens. Daar heb ik zelf meestal geen zin in om te doen, maar wat is het heerlijk om daar onder te kruipen.

2 jaar geleden
Yolanda Landman

Het fijnste vind ik dat je als we in een hotel slapen zo lekker luxe niets zelf hoeven te doen, bedje wordt opgemaakt, je schuift aan aan de ontbijttafel en gaat weg als je uitgegeten bent..dat soort dingen! Ik hou daar van!!

2 jaar geleden
Suus van der Wel

Het fijnst van in een hotel overnachten vind ik die heerlijk glad gestreken lakens en de luxe van even niets zelf te hoeven doen daar gunde tijd niet voor

2 jaar geleden
Ilse Overweg

Het fijnste vind ik dat je je ontzettend verwend voelt. Ik hoef niet schoon te maken en kan de boel de boel laten. Heerlijke bedden, een ligbad, lekker eten en drinken. Je voelen als een prinses. Dat vind ik het heerlijkste aan het overnachten in een hotel.

2 jaar geleden
Willy Krings

Om te beginnen die heerlijke bedden, dan de ontvangst met een glas champagne of ander goddelijk drankje en het uitgebreide ontbijt, iets om je echt op te verheugen!

2 jaar geleden
lhilgers

De kleine verwenmomentjes; een schaaltje met bonbons op de kamer, een flesje douchefoam in de badkamer en een aperitief bij het diner!

2 jaar geleden
Caren Elizabeth

Het leukste aan overnachten in een hotel is lekker genieten van het heerlijke eten in het restaurant

2 jaar geleden