Foto: 2021/vandyck-bed-bad-collectie.jpg

Vandyck presenteert herfst/winter bad- en bedcollectie 2021

Met nieuwe stoffen en productiemethoden zet Nederlands bed- en badmodemerk verder in op verduurzaming.

De Vandyck herfst/winter bed- badcollectie 2021 hult slaapkamers in warme tinten en rijke dessins met elegante botanische thema's en grafische fijngetekende pentekeningen. Het kleurenpalet van de collectie bestaat uit diepe tinten als chocola, aarde-groen, toffee, hazel en nachtblauw. In de badcollectie is gebruik gemaakt van GOTS-gecertificeerd biologisch katoen en energie- en waterbesparende productiemethoden. Deze nieuwe materialen en technieken zijn onderdeel van een brede verduurzamingsslag binnen het Nederlandse Vandyck, dat bekendstaat om zijn luxe, kwalitatieve bed- en badtextiel.

De Vandyck herfst/winter bed- en badcollectie doet verlangen naar koude dagen waarop je je terug kunt trekken in de warmte en comfort van je eigen huis. De collectie bestaat uit verschillende stoffen als linnen, zijdezachte katoenen, satijn en wafelkwaliteit. Naast bad- en beddengoed biedt de collectie bijpassende accessoires zoals bedspreien, plaids en kussenslopen. De luxe Pure lijn in de collectie heeft naast bedrukte satijnen, gewassen linnen uni's met een zachte kreuk. De Premium HOME lijn is gemaakt van zacht glanzend satijn 300 Count en uni's in de collectie zijn afgewerkt met pipings van nieuwe kwaliteiten zoals katoen-tencel. Alle items uit de herfst/winter bed- badcollectie zijn gemaakt om onderling met elkaar te combineren. De winterse Vandyck-collectie brengt comfort, fijne stofkwaliteiten en elegant design samen en brengt een gevoel van luxe en weldaad in huis.

Verduurzaming

Vandyck stelt hoge eisen aan de gebruikte grondstoffen en materialen in elke bedden- en badgoedcollectie. Ook kijkt het merk kritisch naar de manier waarop de producten worden vervaardigd. Het internationaal opererende familiebedrijf ontwikkelt zo op verantwoorde wijze haar collecties en draagt zo waar mogelijk bij aan de zorg voor mens, dier en milieu. Niet voor niets ondertekende Vandyck drie jaar geleden al het toonaangevende Convenant Duurzame Kleding en Textiel, dat zich tot doel heeft gesteld misstanden als uitbuiting, dierenleed of milieuschade tegen te gaan.

De herfst/winter bed- badcollectie 2021 van Vandyck is vanaf september 2021 online verkrijgbaar en in de Vandyck Stores, de betere linnenshops, beddenspeciaalzaken en de grotere warenhuizen.

Prijzen overtreksets: vanaf € 39,95, badjassen: vanaf € 69,95, badgoed: vanaf € 9,95.

Reacties