The party is on bij Essenza!

Dit jaar bestaat Essenza 30 jaar en dat vieren ze uitbundig.

16 Augustus 2018

Maar wat is een feestje zonder gasten? Feest met Essenza mee en laat je verrassen door deze extra mooie najaarscollectie vol warme trendkleuren als petrol, marsala en goudgeel. Met a touch of gold voor dat feestelijke tintje!

Een gouden randje

Speciaal voor dit jubileumjaar heeft ESSENZA een collectors item ontworpen: het Fleur Golden Yellow dekbedovertrek met chique bloemenprint en luxe gouden piping. Wakker je party fever aan met dit feestelijke dessin!

Rijk en expressief

We vieren in deze collectie ook dat we leven in een land waar we kunnen zijn wie we zijn; en dat mag zeker in het interieur tot uiting komen. Laat je emoties de vrije loop en express yourself. Combineer uitbundige kleuren en dessins en maak verzamelingen met unieke items uit de natuur en uit culturen van over de hele wereld. Van de superhippe Bory dierenprint tot het oogverblindende bos op Tyas Green of de rijke bloemstillevens van de oude meesters.

Ode aan het verleden

Dit seizoen vieren we niet alleen dat ESSENZA 30 jaar bestaat, maar ook ons rijke kunstzinnig verleden! En dat vertaalt zich in een collectie vol klassiekers die we helemaal van nu hebben gemaakt. Denk aan rijke bloemenprints geïnspireerd op de oude meesters, paisley designs en ornamentele patronen. Prachtig te combineren met de nieuwe uni dekbedovertrekken van 300 TC katoen satijn.

Ook van Essenza

Hoe fijn als er na een nacht slapen in het fijnste ESSENZA-beddengoed, ook super stijlvolle badlakens, handdoeken en washandjes op je wachten. Met de nieuwe Bory-serie in vier kleuren met luipaardstrook aan de zijkanten maakt ESSENZA ook van douchen een stijlvol feestje!

Reacties