Foto: 2020/Suite-Dreams-bed-bad-collectie.jpg

Suite Dreams, met de nieuwe juniorSUITE collectie

SUITE702 bekend van de duurzame, kleurrijke bed- en badcollectie heeft het assortiment uitgebreid met kinderbeddengoed onder de naam juniorSUITE.

Niets mooier dan een slapend kind in een lekker bedje. Kinderen, daar zouden we vaker een voorbeeld aan moeten nemen, vinden Shirley en Olaf, het koppel achter SUITE702. Ze slapen (meestal) een stuk meer en blijven zonder enig schuldgevoel de hele dag in bed liggen. Heerlijk toch.

Net als de volwassen slaapkamer krijgt de kinderkamer steeds meer aandacht. Het beddengoed is zeer bepalend voor de sfeer van een slaapkamer. Ook de Little Stylist is tegenwoordig op zoek naar iets anders dan een Frozen dekbedovertrek. Door met mooie kleuren te combineren geef je een (kinder-) slaapkamer een toffe draai en persoonlijke look.

Dat het beddengoed duurzaam en sociaal verantwoord geproduceerd is, vindt een groeiende groep ouders steeds belangrijker. Gebruik van milieubelastende chemicaliën zijn helaas geen uitzondering. Al het beddengoed van SUITE702 is daarom van GOTS gecertificeerd biologische katoen. De Global Organic Textile Standard is een toonaangevend keurmerk en stelt strenge eisen aan zowel de milieuaspecten als aan de sociale aspecten van het gehele productieproces.

Met het mooie kleurenpalet van juniorSUITE maak je de duurzame kinderkamer helemaal af. Suite Dreams.

De juniorSUITE collectie bestaat uit de volgende items: een baby hoeslaken (60x120) voor €24,95 en een baby lakentje (120x150) voor €29,95.

Een junior hoeslaken (70x150) is verkrijgbaar voor €34,95 en een junior dekbedovertrek (100x150) voor €59,95 en (140x220) voor €79,95.

Meer informatie: www.suite702.com

Reacties