Sofiben: het handige dekbedovertrek

Je kunt nu kennis maken met het Nederlandse product Sofiben, het dekbedovertrek met een doorlopende rits.

26 Juni 2020

Sofiben biedt namelijk voor alle lezers van Wonen.nl een kortingscode van 15% alle dessins, behalve op de Sofiben Exclusive lijn en de Sale.
Gebruik hiervoor de code: Alles15Wnl (geldig tot 11 juli 2020)

Of je vraagt de nieuwsbrief aan bij Sofiben en je maakt kans op een dekbedovertrek twv € 114,95
We hebben begin juli en begin augustus de trekking. Deze vindt live plaats op Facebook.

Maar je wilt misschien eerst weten wat een Sofiben dekbedovertrek is?

Sofiben is een dekbedovertrek met een doorlopende rits over 3 zijden met 2 runners. Je legt het dekbedovertrek op je bed, ritst het dekbedovertrek open met de runner, slaat de bovenzijde terug naar het hoofdeinde en legt het dekbed in de hoes. Vervolgens rit je het dekbedovertrek weer dicht, trekt het dekbed via de splitten aan de bovenzijde strak en je bent klaar. Het verwisselen van het dekbedovertrek is daardoor een fluitje van een cent.

Het Sofiben dekbedovertrek is een oer Hollands product en wordt in eigen atelier in Bergen op Zoom gemaakt. Dekbedovertrekken van Sofiben worden in 2 categorieën aangeboden:
- Sofiben Collection, bestaat uit 100% katoenen stoffen variërend van 200 tot 300TC. Garantie op het rits systeem 8 jaar.
- Sofiben Budgetline, bestaat uit stoffen in een menging van katoen- en kunststof garens die volgens een speciaal procedé worden geweven. Voor het weven van de stof worden de katoengarens om de kunststofgarens gewikkeld, waardoor het dekbedovertrek aanvoelt als een katoenen dekbedovertrek. Het voordeel van de kunststofgarens is dat je het minder tot niet hoeft de strijken. Garantie op de rits is 5 jaar. De Sofiben Budgetline is in verhouding prijs en kwaliteit een uitstekende keuze.

Bekijk de gehele collectie op www.sofiben.com. en vergeet niet de recensies te lezen die via Trustpilot worden verzameld. Sofiben scoort bij Trustpilot een 4,8 op een schaal van 5.
Eigen productie biedt mogelijkheden voor afwijkende maten , aankoop van extra kussenslopen en/of bijpassende hoeslakens.

Sinds kort is Sofiben gestart met de verkoop van het Sofiben dekbed en het Sofiben hoofdkussen. De dekbedden zijn verkrijgbaar in synthetisch en wollen uitvoeringen. Binnenkort hebben wij een dekbed van Bamboo. Heerlijk voor in de Zomer.

Sofiben nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van de nieuwe dessins of wil je misschien een Sofiben winnen. Meld je aan voor de nieuwsbrief. We hebben begin juli en begin augustus 2020 een trekking. Deze wordt live op Facebook uitgezonden.

Vragen? Je kunt altijd bellen met telefoonnummer 0164 686 071.

Meer van Sofiben dress your bedroom
Reacties