Foto: press_2013/beddinghouse-dekbed-we-love.jpg

Nieuw: Beddinghouse dekbedovertrek W-Love

Kunstzinnige bedmode van Beddinghouse: uitbundige dekbedovertrekken van de hand van kunstenares Wilma Veen.

Beddinghouse presenteert dit najaar een nieuw label: W-Love. De uitbundige dessins van de dekbedovertrekken zijn tot stand gekomen uit een samenwerking met de bekende Nederlandse kunstenares Wilma Veen. Elk dekbedovertrek is gebaseerd op een uniek levensgroot schilderij van haar. Liefdevolle collages vol expressieve kleuren, beelden en tekst. Het is de ambachtelijke, persoonlijke touch die deze collectie zo bijzonder maakt!

Wilma Veen is één van Nederlands vrolijkste kunstenaars; ze schildert, tekent én schrijft. Haar schilderijen zijn voornamelijk figuratief abstract. Naast verf gebruikt ze ook andere materialen op haar (royale) doeken. Op die manier geeft ze op haar eigen-wijze uitdrukking aan het thema dat in veel van haar werk centraal staat: de liefde!
Wilma is inmiddels zeer succesvol. Ze exposeert in binnen- en buitenland (o.a. Londen, Parijs, Florence, Antwerpen, Amsterdam), geeft lezingen en schrijft boeken die enthousiast worden ontvangen. Zo liggen op dit moment in de winkel alweer de 5e druk van haar geschenkboek ‘ik lief jou’, een weekkalender en agenda. Wilma's kunst straalt van levenslust: wat zij maakt geeft kleur, warmte en energie. U kunt Wilma overigens ook kennen van TV; ze presenteerde onder andere de programma's ‘Op 3 ezels’, ‘Op uw gezondheid’ en ‘Aangedaan’.

Maak kennis met de kleurrijke wereld van Wilma Veen, ontmoet haar in dit filmpje:

Collectie

De collectie die Bedding House samen met Wilma Veen heeft ontwikkeld, bestaat uit drie dekbedovertrekken. Op ieder dekbedovertrek staat een geschilderd hart centraal met daar omheen een ontdekkingstocht van details: tekeningen, illustraties, teksten, poëzie en nog veel meer. Dessin Colour is de kleurrijkste variant van het stel, Enjoy de Delfts blauwe kleurstelling en Wish het meest subtiel en licht van kleur.

Enjoy: Delfts blauw is even eigentijds als tijdloos. Even uitgesproken als ingetogen. Schilderachtig mooi.
Beddinghouse dekbedovertrek W-Love.


Wish: juist de subtiele, lichte kleuren geven dit overtrek iets heel bijzonders: fris, fragiel en fraai.
Beddinghouse dekbedovertrek W-Love.


Colour: rood is de kleur van passie. Passie voor kunst. Passie voor ravissante bedmode die gezien mag worden.Beddinghouse dekbedovertrek W-Love.

Miniboekje

Als cadeau zit bij elk dekbedovertrek een miniboekje van Wilma. Daarin geeft ze een persoonlijke toelichting op het verhaal achter elk dekbedovertrek. Zo staat bijvoorbeeld een uil op het dekbedovertrek symbool voor het ontvangen van wijsheid en een vlinder als teken van vrijheid.

Katoensatijn

Alle overtrekken van W-Love zijn gemaakt van luxe katoensatijn. En om de kleuren optimaal uit te laten komen, zijn de dessins digitaal geprint. Alsof je onder een echt kunstwerk slaapt.

Meer informatie: www.w-love.nl

Publicatiedatum: 30 november 2013.

Guido van Loon - Wonen.nl

Reacties