Foto: bedtextiel-Auping-7

Frisse voorjaarscollectie bedtextiel Auping

Voorjaarscollectie bedtextiel Auping maakt iedere slaapkamer lenteklaar.

Zig Zag motief

De dagen worden langer, de nachten korter. Tijd om de lente in huis te halen met verrassende dessins en frisse kleuren. Koninklijke Auping introduceert dit voorjaar een kleurige collectie bedtextiel in verfijnde, kwalitatieve materialen. Met zo’n frisse en vrolijke lentelook ben je iedere ochtend weer klaar voor een energieke dag. Voor de voorjaarscollectie heeft de Nederlandse beddenfabrikant zich laten inspireren door de internationale mode- en interieurtrends en deze vertaald naar het slaapkamerinterieur.

De lente staat voor een nieuw begin. Auping speelt hierop in door ook de slaapkamer een frisse, nieuwe lentelook te geven. De voorjaarscollectie van Auping biedt voor ieder wat wils. Grafische patronen zijn er voor wie durft te experimenteren. Voor een rustige en luxe uitstraling kies je voor de dessins met verfijnde structuurweefsels in een monochroom kleurenpallet.

Kwaliteit staat voorop in de bedtextielcollectie van Auping. Door hoogwaardige materialen zoals katoensatijn te gebruiken, brengt de collectie frisheid tijdens de warme nachten. De nieuwe voorjaarscollectie voelt bovendien heerlijk zacht aan.

Zig Zag motief

Dynamiek, kleur en elegantie. In dessin Zig Zag komen deze elementen samen. Zig Zag is een kleurig grafisch dessin met een zigzag motief. Het subtiele kleurgebruik maakt het uiterst elegant. Door wit met de trendkleur oudroze te combineren, ziet de slaapkamer er fris uit. Dessin Zig Zag is gemaakt van 100% katoensatijn en is verkrijgbaar in uitvoeringen met groentinten en roodtinten.

Afrikaanse invloeden

Dessin Tribal zorgt voor cultuur en karakter in het slaapvertrek. De gedetailleerde tribal motieven geven een Afrikaans tintje aan de slaapkamer. Dit dessin is geïnspireerd op de tribal prints die veel in het modebeeld te zien zijn. Een geometrisch zwart-wit dessin gecombineerd met wit of soft pink zorgt voor een eigentijds karakter. Het dekbedovertrek voelt heerlijk zacht aan door het hoogwaardige katoensatijn.

Dessin Tribal - bedtextiel Auping

Verborgen details

Laat je verrassen door de details van dessin Cosmos. Het klassieke dekbedovertrek is geweven van hoogwaardig jacquard katoensatijn en het heeft een verrassende detaillering: als je goed naar dessin Cosmos kijkt, vind je een zacht reliëf opgebouwd uit kantachtige motieven en bloemen in wit en nude. Het dekbedovertrek is afgewerkt in een prachtige zandkleur. Dit geeft het slaapvertrek een luxueuze uitstraling.

Dessin Cosmos - bedtextiel Auping

Pastel perfect

Haal de lente in huis met de pasteltinten van dessin Hexagon. Het zachte kleurverloop in frisse pastelkleuren van dessin Hexagon zorgt voor een rustig interieur. De digitale print van dit overtrek bestaat uit duizenden kleurschakeringen van rood naar groen uitgevoerd in subtiele honingraatfilters. De gelaagdheid van het dessin zie je terug in de bloemvormen die in het dekbedovertrek zijn verwerkt. Dit bijzondere dessin is gemaakt van 100% katoensatijn. Wil je wat afwisseling in de slaapkamer? Draai dan het overtrek om voor de eigentijdse unikleur groen.

Dessin Hexagon - bedtextiel Auping

Ochtendstond heeft goud in de mond

Wakker worden is een feest met dessin Aurora. De kleuren van dessin Aurora vrolijken iedere slaapkamer op. Dit opvallende dekbedovertrek is aan de ene zijde opgebouwd uit bollen met een kleurverloop van donker naar licht. Het dessin is geïnspireerd door de dageraad, het moment voorafgaand aan zonsopkomst. De andere zijde heeft een bijpassende unikleur voor de rustige momenten. Het dekbedovertrek is voorzien van een luxe digitale print en voelt heerlijk zacht aan door het hoogwaardige katoensatijn. Dessin Aurora is verkrijgbaar in de kleurstellingen blauw en rood.

Dessin Aurora - bedtextiel Auping

Rijk contrast

Met dessin Acheron krijgt de slaapkamer de allure van een luxueus vijfsterrenhotel. De zwarte banen zijn gemaakt van glanzend katoensatijn en staan in prachtig contrast met de zachte nude kleur. De contrasterende banen lopen door op de Oxford kussenslopen. Het dekbedovertrek is door de combinatie van hoogwaardig katoensatijn en percale een tijdloos overtrek.

Dessin Acheron - bedtextiel Auping

Misty Morning

Pastel is de must-have kleur voor in de slaapkamer. Of je nu kiest voor modern met een vleugje pastel of juist een romantisch interieur: dessin Misty Morning maakt het slaapvertrek helemaal af. Het zachte kleurverloop van dit dekbedovertrek doet denken aan een mistige zonsopgang in het voorjaar. Misty Morning is gemaakt van glanzend katoensatijn dat heerlijk fris aanvoelt. Dit dessin is verkrijgbaar in de kleurstelling mint green en powder.

Dessin Misty Morning - bedtextiel Auping

Hagelwit decor

Dessin Ridge is een prachtig wit overtrek met een ingeweven streep van structuurgaren. Het dekbedovertrek met de verfijnde ribbeltjes geeft de slaapkamer een rustige en ingetogen sfeer. Dessin Ridge is een tijdloos ontwerp en ideaal voor het voorjaar door het luchtige percale katoen.

Dessin Ridge - bedtextiel Auping

Een gespreid bedje

De grijsgroene bedsprei Honeycomb geeft het opgemaakte bed een sfeervolle uitstraling. De sprei is geweven met garen in onregelmatige diktes waardoor er een natuurlijk honingraat-effect ontstaat. Combineer de sprei met een witte overtrek of ga voor dessin Hexagon of Misty Morning. Sprei Honeycomb maakt het bed de eyecatcher in iedere slaapkamer. De sprei voelt heerlijk zacht aan en is afgewerkt met een mintgroene bies. De soepele valling van de stof zorgt ervoor dat het bed in een handomdraai is opgemaakt.

Dessin Honeycomb - bedtextiel Auping

Prijs en beschikbaarheid

Alle dekbedovertrekken van de Auping voorjaarscollectie 2014 zijn beschikbaar in 1- en 2-persoonsuitvoeringen vanaf € 69,-. Naast dekbedovertrekken bevat de collectie ook kussenslopen, sierkussens, plaids en spreien in verschillende kleuren en dessins. Sprei Honeycomb is verkrijgbaar vanaf € 119,-. De Auping voorjaarscollectie 2014 is te bekijken op www.auping.nl en vanaf maart verkrijgbaar bij de Auping dealers. Naast de nieuwe collectie is ook een aantal doorlopende dessins in de winkels te vinden.

Meer informatie: www.auping.nl

Publicatiedatum: 19 maart 2014

Guido van Loon - Wonen.nl

Reacties