Foto: bedlinnen-mirabel-slabbinck

Exclusief bedlinnen Mirabel Slabbinck

Ontspanning in stijl met bedlinnen Mirabel Slabbinck

Exclusief bedlinnen Mirabel Slabbinck. Ontspanning in stijl met bedlinnen Mirabel Slabbinck.

Van plan om het nieuwe jaar ontspannen in te zetten? Het Belgische merk Mirabel Slabbinck laat je alvast zalig wegdromen in betoverend bedlinnen. Ook de nieuwe collectie badlinnen is onweerstaanbaar en hult je in een zijdezachte luxe. Zoals gewoonlijk combineert Mirabel Slabbinck exclusieve elegantie met ruimte voor verbeelding, want je kan de verschillende ontwerpen helemaal afstemmen op je persoonlijke smaak.

Je kan gerust zijn: wakker liggen zal je in dit exclusieve bedlinnen niet doen… Want naar goede gewoonte draagt ook dit keer elke collectie de naam van een kruid tegen slapeloosheid. En ook deze keer stralen de collecties pure eenvoud en gesofisticeerde klasse uit: zuiver kwaliteitsmateriaal, rijkelijke stoffen en zorgvuldig gekozen kleurtinten.

Omdat enkel de tekening of het patroon van de collectie vastligt, geeft ontwerpster Mirabel je alle ruimte tot inspiratie. Kies zelf de stof, de tint en de kleur van het borduurwerk en geef zo je persoonlijke toets aan de ontwerpen.

'Onze vaste collectie kan je zien als een begin vanwaar je fantasie het overneemt. Door persoonlijke accenten in onze basisontwerpen te integreren, kunnen wij exclusieve modellen creëren die helemaal afgestemd zijn op de smaak en het interieur van de klant.'

Van plan om het nieuwe jaar ontspannen in te zetten? Het Belgische merk Mirabel Slabbinck laat je alvast zalig wegdromen in betoverend bedlinnen.Carvi, betoverend lijnenspel
Mirabel voelde zich al langer geïnspireerd door de glooiende golven van zacht deinend water… Met de hulp van een nieuw programma op de borduurmachine tovert Mirabel een prachtig lijnenspel op de dekbedovertrekken en kussenslopen van de Carvi-collectie. Ook hier kies je zelf in welke kleur de lijntjes geborduurd worden… en dat op de stoftint die het best bij jouw interieur past.

- 100% satijnkatoen Pella
- Richtprijs dekbed 240 x 220 cm + 2 kussenslopen 60 x 60 cm
- Prijs op aanvraag

Babae, Mandi & Piper, op-en-top vrouwelijk
En of de drie nieuwe badmantels van Mirabel vrouwelijk zijn... Voor een elegante look combineert Mirabel naar keuze 2 tinten – wit, ecru, lichtgrijs, donkergrijs of taupe – tot een stijlvol geheel. Kies voor een badmantel met kap of met een sierlijk uitvallende kraag en broche. Trek je naar zee of naar het zwembad? Met het trendy badjurkje kom je stijlvol voor de dag... ook als je badpak nog niet helemaal droog is!

- 100% gekamd katoen 400 g
- Babae: badjurkje
- Mandi: badjas zonder kap
- Piper: badjas met kap
- Prijzen op aanvraag

Careli, een feest van streepjes
Kleurrijke lijnen inspireerden Mirabel tot de collectie Careli. Of je nu houdt van bonte tinten dan wel sober strak verkiest, Mirabel combineert de kleuren van jouw keuze tot een stijlvol geheel.

- 100% satijnkatoen Pella
- Richtprijs dekbed 240 x 220 cm + 2 kussenslopen 60 x 60 cm
- Prijs op aanvraag

Meer informatie: www.mirabelslabbinck.be

Publicatiedatum: 27 december 2012

Reacties