Dekbedovertrektrends 2015

Dit zijn dé dekbedovertrektrends voor lente/zomer 2015.

Ben jij jouw huis lente- en zomerproof aan het maken? Vergeet dan de slaapkamer niet. Waar je in de wintermaanden juist voor warme kleuren en materialen kiest, hebben we nu juist behoefte aan veel licht en frisheid. Met een nieuw dekbedovertrek creëer je heel eenvoudig een andere sfeer in de slaapkamer.

Trend 1: Color blocking

Weg met de winter in de slaapkamer; het is tijd voor kleuren waar je vrolijk van wordt! Met de color blocking trend zorg je ervoor dat je iedere ochtend opgewekt naast je bed staat. Deze trend kenmerkt zich vooral door het gebruik van felle en opvallende kleurvlakken, maar de pastelvariant is ook erg mooi!

Trend 2: Rustgevend mint & turquoise

Vind je kleurblokken te druk voor in de slaapkamer, ga dan voor één kleurtint. Deze lente en zomer kies je in dat geval voor mint of turquoise. Hierbij zien we geen effen dekbedovertrekken, maar ontwerpen met subtiel kleurverloop. Combineer deze trend met witte slaapkameritems voor een fris en rustgevend resultaat.

 

Trend 3: Kleurrijke bloemenpracht

Dé trend waar we dit seizoen niet omheen kunnen, is de botanische trend voor in huis. Met een grote bloemenweide op het dekbedovertrek haal je in één keer de natuur in huis. Fleur de slaapkamer op met een 'een grote bos' gekleurde bloemen.

Bekijk hier meer inspiratie voor deze drie dekbedovertrek trends!

Publicatiedatum: 5 mei 2015

Guido van Loon - Wonen.nl

reacties
anderen bekeken ook

Deze 11 Donzige Dekbedovertrekken wil je hebben!

Sandra van Koningshoven

Pas je dekbedovertrek aan het seizoen aan

Guido van Loon

Winkel Goodnight in Cruquius

Maak je slaapkamer klaar voor de zomer

Guido van Loon

Sofiben  Budgetline Klassiek

Winkel Kelto in Noordwijkerhout

Advertentie
Advertentie
Advertentie