Foto: 2017-10/Essenza-Fleur-119.95.jpg

Dé dekbedovertrektrends van najaar 2017

Het wordt kouder en dus maken we ons huis weer winterproof. Vergeet de slaapkamer niet:

Trend 1: warm florals
We zeggen de zomer gedag, maar gelukkig hoeven we nog geen afscheid te nemen van bloemenprints. Kies voor warme tinten, zoals bordeaux of okergeel, en laat je inspireren door de Hollandse meesters. Rijke kleuren en elegante prints maken van jouw slaapkamer een echt kunstwerk.

Trend 2: color blocking
Breng tijdens de donkere dagen wat kleur in huis met de color blocking trend. Felle kleuren naast elkaar of juist gecombineerd met zachte pasteltinten; een beetje lef is een vereiste, maar plezier staat voorop bij deze creaties.

Trend 3: code rood
Rood is dé trendkleur van dit seizoen. Niet alleen op de catwalk, ook in de slaapkamer zien we warme, intense accenten terug. Net als bij de perfecte rode lippenstift, is het even zoeken naar de juiste tint. Maar als je eenmaal jouw match hebt gevonden, zal je verknocht raken aan dit statement dekbedovertrek in de slaapkamer.

Trend 4: flora en fauna
Een urban jungle, een botanische twist of gewoon groen! Noem het hoe je wilt, één ding is zeker: de natuur is niet meer weg te denken uit ons interieur. Ga een stapje verder met een mooi dekbedovertrek met planten- of dierenprint of kies voor een prachtig landschap. Met deze trend verandert jouw slaapkamer in een oase van rust.

 

Al deze dekbedovertrek-trends zijn te koop via de website van fonq

 

Reacties