Hästens lanceert nieuwe kleuren bedlinnen samen met bekende ontwerpster

Bij ’s werelds beste handgemaakte bed hoort het mooiste satijnen bedlinnen vervaardigd uit de fijnste natuurlijke materialen.

De ultieme slaapbeleving van Hästens is compleet sinds de introductie van de exclusieve collectie bedlinnen Satin Pure. De fabrikant en hofleverancier komt met drie nieuwe trendy kleuren beddengoed, bedacht door trendwatcher en ontwerpster Cay Bond. De nieuwkomers Princess Green, Pink Beige en Dusty Mauve zijn subtiele kleuren geïnspireerd op haar reizen naar New Mexico. Te zien in de landschapsschilderijen van de beroemde Amerikaanse kunstenares Georgia O’Keefe.

Al decennialang creëert Hästens naast bedden ook beddengoed met de fijnste natuurlijke materialen van 100% gekamd katoensatijn. Geweven van katoen met extra lange vezels dat volledig gewichtloos aanvoelt tegen de huid. De collectie is op een milieuvriendelijke manier vervaardigd en bestaat uit kussenslopen, dekbedovertrekken, onderlakens en hoeslakens.

Topexpert in design en ontwerpster Cay: “Mijn uitgangspunt bij het ontwikkelen van de nieuwe kleuren bedlinnen is het materiaal zelf. Zachte satijnglans voegt nu eenmaal een luxe toe aan je slaapkamer. De nieuwe kleuren matchen uiterst elegant met de beige- en grijskleurige bedden en geven een spannende twist in combinatie met de klassieke blauwe geruite bedden. Kortom, de subtiele en sensuele kleuren geven een uiterst fijne sfeer in de slaapkamer. De kleuren zijn ook goed met elkaar te matchen en te mixen.”

Princess Green is een moderne kleur en past prachtig bij alle soorten groen die zeer trendy gaan worden de komende jaren in zowel de design- als de modewereld.

Pink Beige is geïnspireerd op een kleurrijk boeket bloemen en van de drie nieuwe kleuren de meest expressieve. Deze combineert uitstekend met alle andere kleuren binnen het Hästens-assortiment.

Dusty Mauve is te vergelijken met de kleur van gedroogde lavendel. En daarbij de meest bescheiden kleur van de drie. Dit is de gemakkelijkste kleur die perfect is te combineren met eigenlijk elke andere kleur.

reacties
anderen bekeken ook

Sofiben Budgetline Fireworks Turquoise

Sofiben  Budgetline Klassiek

Winkel Goodnight in Cruquius

Pas je dekbedovertrek aan het seizoen aan

Guido van Loon

Maak je slaapkamer klaar voor de zomer

Guido van Loon

Deze 11 Donzige Dekbedovertrekken wil je hebben!

Sandra van Koningshoven
Advertentie
Advertentie
Advertentie