Handgeschilderde bloemen op je bed

Nieuw in de collectie van De Witte Lietaer: Meadow bedlinnen

19 Februari 2019

Het satijnzachte bedlinnen Meadow van De Witte Lietaer geeft je slaapkamer een romantische, sprankelende sfeer. Het ontwerp is prachtig. De diepblauwe blaadjes en bloemen zijn door huisdesigner Eva Roelens met temperamentvolle penseelstreken op een helderwitte achtergrond geschilderd. Niet alleen moderne, maar ook klassieke interieurs krijgen met Meadow een wondermooie uitstraling.

De donkerblauwe achterzijde geeft rust aan het ontwerp en zorgt daarmee voor een perfecte balans. Dankzij de dubbelzijdige afwerking kun je het bed ook donkerblauw opdekken: de bloemen op de terugslag zorgen dan voor een subtiele toets. Meadow bestaat uit 100% gekamd katoen en voelt dankzij de satijnbinding fluweelzacht en comfortabel aan. De katoenvezels zijn van nature ventilerend en vochtabsorberend.

Flessenhalssluiting

Het dekbedovertrek is voorzien van een extra brede flessenhalssluiting, waardoor ook het uiteinde van het matras onder het mooie design verdwijnt. Het bedlinnen wordt in verschillende afmetingen geleverd, inclusief kussenslopen met tweezijdige afwerking. Ga voor meer informatie naar www.dwl.be.

Verkrijgbaar in interieurwinkels en webshops

De Witte Lietaer Meadow dekbedovertrek (240 x 220 cm) inclusief twee kussenslopen is verkrijgbaar in interieurwinkels en webshops. Winkeladviesprijs € 129,95. Ga voor meer informatie naar www.dwl.be. Samenstelling 100% gekamd katoen/satijn, 200 draden per inch², 120 g/m².

Reacties