Foto: Ben-je-in-the-mood-voor-een-nieuwe-kleur-in-je-slaapkamer-en-badkamer--Dan-is-er-nu-MOODiT

Creëer elke week een nieuwe sfeer

Ben je in the mood voor een nieuwe kleur in je slaapkamer en badkamer? Dan is er nu MOODiT.

Het hippe merk stelt je in staat om vliegensvlug een nieuwe sfeer te creëren. MOODiT heeft de mooiste kleuren bed- en badlinnen in de collectie. Heel betaalbaar. Hiermee Mix & Match je naar hartenlust de mooiste combinaties. Voor wie houdt van afwisseling in slaapkamer en badkamer.

De ene week wil je een strak interieur en de andere week juist een bont pallet. Zo leef je lekker dynamisch in je eigen huis en heb je een slaapkamer die altijd bij je past. De MOODiT collecties zijn trendy, kleurrijk en sfeervol. En onderling zeer vlot wissel- én combineerbaar. Kies één of meerdere kleuren of dessins, mix, verander en geniet elke week van een wereld vol nieuwe mogelijkheden.

Made in Green-label van Oekotex

Dankzij de toegankelijke prijs en designs binnen het ruime assortiment kan je makkelijk en snel je interieur restylen naar wens. De kwaliteit van het bedlinnen is uitmuntend. Alle MOODiT-producten hebben een Made in Green-label van Oekotex. Dit is een traceerbaar productlabel voor alle soorten textielproducten die zijn vervaardigd in milieuvriendelijke fabrieken onder veilige en sociaal verantwoorde arbeidsomstandigheden. Het verzekert de consument er tevens van dat het product is gemaakt van materialen die op schadelijke stoffen zijn getest.

Informatie

MOODiT dekbedovertrekken zijn verkrijgbaar vanaf € 59,95. Ga voor meer informatie naar: www.moodithome.com.

Reacties