Foto: esssenza-covers-co-beestenboel

COVERS & CO brengt je dit najaar een vrolijke beestenboel

Oefen je roar-geluid maar vast, want dit seizoen van COVERS & CO draait om wilde dieren!

Zoals de stoere tijgers op dit Machli dekbedovertrek. Zijn ze op zoek naar hun volgende prooi of gewoon lekker aan het chillen? Op de achterkant van het dekbedovertrek kun je hun mooie vacht nog iets beter zien.

Ga mee op safari..

Pak snel je verrekijker in (van veraf is veel veiliger!) en ga mee op safari naar Afrika. Misschien spot je wel een van de tijgers, giraffen, olifanten of apen zoals op dekbedovertrek Into the Wild of Noah.
COVERS & CO Kyra dekbedovertrek

..of trek het bos in!

Vind je dit veel te gevaarlijk, maar lonkt toch het avontuur? Trek dan de Nederlandse bossen in en misschien stuit je wel op net zulke mooie herten als op dekbedovertrek Kyra.

We've got you covered!

Maak je liever helemaal geen walk on the wild side? Ook goed, we’ve got you covered, want de insecten op dekbedovertrekken Bee You, Ladybug en Papillon kun je zelfs in je slaapkamer tegenkomen. Sweet eehh… wild dreams!

Fris, vrolijk & trendy. Dat is waar COVERS & CO voor staat. In deze sprankelende beddengoedcollectie vind je de leukste dekbedovertrekken en accessoires met een knipoog. Van peuters tot kids en van tieners tot volwassenen: met het vrolijke beddengoed van COVERS & CO maak je iedereen aan het lachen!

De najaarscollectie van COVERS & CO is vanaf nu verkrijgbaar bij de grotere warenhuizen, linnenspeciaalzaken en online via www.essenzahome.nl.

Reacties