Auping presenteert najaarscollectie bedtextiel 2019

De bedtextielcollectie van Auping voor najaar 2019 is zowel onderscheidend als herkenbaar.

09 Oktober 2019

Overtrekken met horizontale dessins van strepen in eigentijdse en warme kleuren zoals oker, soft pink, steenrood en blauw geven de slaapkamer een rustige uitstraling. Verrassende, kleurige en abstracte dessins met colorblocking als basis passen perfect in een modern slaapkamerinterieur. Een botanisch dessin brengt de natuur naar de slaapkamer. De tweekleurige sprei - groen met roze - met een grafisch motief geeft een speels tintje aan de slaapkamer en is bovendien gemakkelijk te combineren. De gevarieerde collectie is perfect voor de herfst en winter en is - net als alles bij Auping - met liefde gemaakt.

De najaarscollectie is vanaf 30 september 2019 verkrijgbaar bij alle Auping Plaza's en geselecteerde Auping dealers. De nieuwe dekbedovertrekken zijn ook online verkrijgbaar bij Auping. Alle overtrekken zijn beschikbaar in 1- en 2-persoonsuitvoeringen. Prijzen van de dekbedovertrekken beginnen bij € 69,-, een losse kussensloop is er vanaf € 15,- en de sprei kost € 199,-

Duurzame productie

De verpakking van de overtrekken is gemaakt van PET-materiaal en FSC-gecertificeerd papier dat met milieuvriendelijke inkt is bedrukt. PET is een kunststof die keer op keer gerecycled kan worden. Bovendien is al het katoen dat is gebruikt in deze collectie op duurzame wijze geproduceerd, volgens de richtlijnen van het Better Cotton Initiative (BCI). Het Better Cotton Initiative zet zich in voor betere economische condities, milieuvriendelijke productie van katoen en voor verbeterde werkomstandigheden. Concrete resultaten zijn: minder waterverspilling, vermindering van pesticide gebruik, meer gebruik van organische bemesting, verbeterde winst voor de boer en verbeterde oogstopbrengsten.

Reacties