Swissa: een superdeluxe molton-onderdeken

De Swissa katoenen molton onderdeken is een ruim 1 cm dikke 100% katoenen super molton die je bed frisser, schoner en koeler houdt.

19 Maart 2020

Deze luxe 100% katoenen molton onderdeken creëert een fris en schoon slaapklimaat en houd je je matras schoon.

De Swissa Molton onderdeken is ook antiallergisch waardoor mensen met een (huisstofmijt) allergie hier veel baat bij kunnen hebben. De Swissa onderdeken is namelijk wasbaar op 95 graden (huisstofmijt dodend) en kan in de droger gedroogd worden op 120 graden zonder krimp.

De fijn geweven tijk van de Swissa Molton onderdeken is gemaakt van 100% katoen en voelt zijdezacht aan.

Daarnaast is de tijk zeer fijn geweven (Nomite) zodat huisstofmijten niet naar binnen kunnen dringen. Mensen met een huisstofmijtallergie kunnen hierdoor ook prima op de Swissa molton slapen en houden hub matras huisstof vrij.

De Swissa Molton onderdeken zorgt voor een gezonder, schoner en frisser slaapklimaat. De onderdeken kan op 95 graden gewassen worden maar 60 graden is al voldoende om huisstofmijten te doden.

Het gebruiken van een goede extra dikke molton is absoluut aan te raden.

De Swissa molton is wel 8 x zo dik als een gewone molton! En heeft als eigenschap dat deze bijzonder goed vocht opneemt en het matras drooghoudt. De Swissa molton onderdeken beschermt, door de hoge vochtopname, je matras tegen de gevolgen van vocht en zorgt zodoende voor minder bacterievorming. Daarnaast trekt er door een onderdeken zo goed als geen vuil en houd je met een onderdeken je matras dus nog schoner.

Natuurlijke materialen creëren verreweg het fijnste slaapklimaat vandaar dat alle door Swissa gebruikte materialen 100% natuurlijk zijn. Swissa kenmerkt zich door comfort, kwaliteit en een gezond en fris textiel zonder dierenleed. Alle producten worden in Europa gemaakt en zijn volledig vrij van chemische en giftige stoffen!

Meer informatie: www.swissa.nl