Foto: press_2013//Silvana-dekbed-Temprite.jpg

Silvana dekbed Temprite met climate control

Ducky Dons herintroduceert dekbed Silvana Temprite met climate control voor een rustige slaap.

Ducky Dons herintroduceert dekbed Silvana Temprite met climate control voor een rustige slaap.

 

Ducky Dons Nederland bv, producent van hoofdkussens en dekbedden, brengt deze maand dekbedden met ingebouwde climate control op de markt.  Silvana Temprite dekbedden geven de slaper onder iedere omstandigheid de juiste hoeveelheid warmte. Dat kan omdat de dekbedden gemaakt zijn op basis van de nieuwste materialen en inzichten op het gebied van temperatuurregulatie. De donzen dekbedden hebben onder de tijk een speciale laag die zich aanpast aan de eigen lichaamstemperatuur.

 

Silvana Temprite dekbedden zijn vervaardigd volgens de nieuwste technologieën. Het Outlast materiaal zorgt voor een heerlijke nachtrust, door te veel geproduceerde lichaamswarmte op te nemen en weer af te geven wanneer deze warmte nodig is. De dekbedden vormen een buffer voor het microklimaat op de huid en vermindert zo oververhitting en transpiratie. U slaapt beter en wordt uitgerust wakker. Silvana Temprite vermindert oververhitting en transpiratie, compenseert temperatuurverschillen met de partner, past zich aan de warmtebehoefte van de slaper aan en zorgt dus voor een rustige verkwikkende slaap.

 

Wie profiteert van een Silvana Temprite dekbed?

Vaak zijn mensen 's nachts onrustig, omdat zij het nu eens te warm en dan weer te koud hebben. Wanneer iemand bij het slapen gaan steeds koude voeten heeft, de dekens opzij slaat of een been uit bed steekt om af te koelen dan zal hij met een Silvana Temprite dekbed hoogst waarschijnlijk beter slapen. Iedereen die ‘s nachts transpireert of naast een partner ligt die een ander warm-koud-gevoel heeft, profiteert het meest.

 

Ontdek het dekbed dat het beste bij je past met de Silvana dekbedkiezer

Weet je niet zeker welk dekbed het beste bij je past doe dan de dekbedtest op Silvana.nl. Zo ontdek je welk dekbed het beste bij je past.

 

Maak je keuze samen met de slaapspecialist

Weet je al wat je wilt? Of wens je toch graag hulp bij het maken van jouw definitieve keuze? Bij de slaapspecialist staat er natuurlijk deskundig personeel voor jou klaar! Zij beantwoorden graag al jouw vragen. 

 

Verkoopinformatie

Silvana Temprite dekbedden zijn verkrijgbaar in de afmetingen 140x200, 140x220, 200x220, 240x220 en 260x220. De adviesverkoopprijs is 

€ 179,= voor een éénpersoons en vanaf € 289,= voor een tweepersoons. De dekbedden zijn verkrijgbaar bij slaapspeciaalzaken. 

 

Meer informatie en verkoopadressen: www.silvana.nl 

 

Publicatiedatum: 22 september 2013

Guido van Loon - Wonen.nl

Reacties