Cinderella, merkwaardig goed!

Deltex presenteert vol trots de nieuwe huisstijl van de Cinderella collectie voor dekbedden en hoofdkussens.

17 Februari 2018

De zes bekende kleurige strepen maken plaats voor een vrouwelijk gezicht met bloemen in de haren die dezelfde kleur hebben als de oude strepen. De bekende basiskleuren zijn roze, oranje, paars, grijs, taupe en bruin. Met de verandering in de huisstijl wordt de vorm, de uitstraling en het campagnebeeld van Cinderella opgefrist. Het vrouwelijke gezicht vormt een eenheid in de collectie, het trekt ieders aandacht en geeft positieve energie.

 

Cinderella straalt liefde en warmte uit en biedt hoogwaardige kwaliteit waarop u altijd kunt vertrouwen. Zowel de dekbedden als de hoofdkussens zijn rijkelijk gevuld met de beste materialen. En dat mag u ook verwachten. Cinderella is favoriet van slapend Nederland. Kijk op www.cinderella-bedding.nl voor het aangename gevoel van Cinderella.

Reacties
Anderen bekeken ook

Bedtextiel

BEDTEXTIEL DIRECT KOPEN BIJ DE BEDDENSPECIALIST VAN ZUID-OOST BRABANT?Voor bedtextiel in de omgeving van Nuenen, Gerwen en Nederwetten doet u er verstandig aan eens een kijkje te komen nemen bij Stijn’s Slaapstudio in Nuenen. Daar vindt u o.a.: Dekbedden, Hoofdkussens, Moltons, Hoeslakens en Dekbedovertrekken. Maar ook diverse extra’s zoals: mesh matrasbeschermers, grip voor boxsprings, lakens en wollen (onder)dekens. Het aanbod in kleuren en dessins is overweldigend, voor ieders smaak zit er wel wat tussen, dus ook voor u.

Stijn's Slaapstudio