Foto: Excellent-DUO-dekbed-van-Vandyck-Beste-uit-de-Test-Consumentenbond

Excellent DUO dekbed van Vandyck 'Beste uit de Test' Consumentenbond

Het Excellent DUO dekbed van Vandyck is door de Consumentenbond uitgeroepen tot 'beste donzen dekbed'.

Het dekbed kwam met een 7,7 als beste uit de test in de categorie donzen 4-seizoenendekbedden. In totaal werden acht donzen dekbedden van verschillende merken getest. Drie belangrijke eigenschappen werden hierbij beoordeeld: isolatie, vochtdoorlatendheid en gewicht.

Vandyck is sinds 1923 specialist in bed- en badgoed. Het Excellent DUO dekbed is een duo carré donsdekbed, gevuld met 95% ganzendons en 5% kleine ganzenveren - voorzien van het strenge Down Pass-keurmerk voor de herkomst van de vulling. Beide delen van het dekbed hebben tussenschotjes en zijn met een bies afgewerkt. Met handige drukknoopjes zijn ze aan elkaar verbonden. De tijk is geweven van het fijnste katoen, met een extra zachte finishing.

Het Excellent DUO dekbed is verkrijgbaar bij Vandyck Stores, de betere linnenshops, beddenspeciaalzaken, de Bijenkorf en online. Prijs: vanaf € 499,- (tijdelijke actieprijs: vanaf € 399,-).

Over Vandyck

In 1923 opende Cornelis van Dijk aan de Naarderstraat in Hilversum een karakteristiek pakhuis vol huishoudtextiel, samen met zijn zoons ingekocht over de hele wereld. Vandaag de dag geeft de vierde generatie Van Dijk leiding aan het familiebedrijf. De uitgebreide collectie bedmode, badgoed, dekbedden, kussens en boxspringbedden is wereldwijd verkrijgbaar. Vandyck staat voor kwalitatief hoogwaardige bed- en badtextielproducten gemaakt van natuurlijke materialen met een onderscheidend en toonaangevend design. De collecties zijn verkrijgbaar bij Vandyck Stores, de betere linnenshops, beddenspeciaalzaken, de Bijenkorf en online.

 

Online shop: www.vandyckshop.nl , Informatie: www.vandyck.nl

Reacties