Profielfoto van Wastoren.nl
Wastoren.nl
Hendrik ter Kuilestraat 5b, 7547BB Enschede
maandag
Op afspraak -
dinsdag
Op afspraak -
woensdag
Op afspraak -
donderdag
Op afspraak -
vrijdag
Op afspraak -
zaterdag
Op afspraak -
zondag
Op afspraak -

De zolder omtoveren tot een wasruimte

Ontdek de verborgen potentie van je zolder met een wasmachine kast

Wil je jouw zolder omtoveren tot een wasruimte of is het tijd voor een upgrade? Ontdek de verborgen potentie van je zolder wasruimte met een eenvoudige oplossing: een wasmachine kast. Met ons modulaire kastensysteem wordt jouw zolder getransformeerd van vergeten opslagruimte tot een praktische en efficiënte wasruimte, waarin geen enkele hoek onbenut blijft!

Een wasmachine kast op zolder?
Het idee om een wasmachine en/of droger kast op zolder te plaatsen klinkt als een behoorlijke uitdaging, nietwaar? Maar laten we je een geheim vertellen: met de kasten van Wastoren® is er meer mogelijk dan je ooit had gedacht! Wij vinden het namelijk ontzettend belangrijk dat iedereen kan genieten van een perfecte wasruimte-ervaring, en daarom hanteren wij een modulair kastensysteem. Of je nu een enorme zolder hebt of eentje met rare hoekjes en schuine daken, bij ons is alles mogelijk.

Upgrade de zolder wasruimte met Wastoren®
Na al die trappen naar de zolder te hebben gelopen, is het laatste waar je zin in hebt nog meer gesjouw en gebuk. Gelukkig heb je met de wasmachine kasten van Wastoren® alles in één! Onze kasten zijn niet alleen een stijlvolle toevoeging, maar ook nog eens ontzettend praktisch. Met handige opbergmogelijkheden zoals een inzetstuk voor de wasmand, hoef je nooit meer te zoeken naar rondslingerend wasgoed. Zo wordt wassen niet alleen efficiënter, maar ook nog eens een stuk leuker!

Een 100% veilige en rustige zolder wasruimte
Voordat je denkt dat je hele huis ondersteboven staat van trillingen en lawaai, wees gerust! Onze wasmachinekasten zijn gemaakt van dik- en dubbelwandig plaatmateriaal, waardoor ze trillingen effectief absorberen en geluidsoverlast aanzienlijk verminderen. Perfect dus voor de zolder! En maak je geen zorgen over de ventilatie op zolder; onze kasten zijn slim ontworpen met voldoende airflow aan de achterkant, en zijn voorzien van een ventilatierooster. Zo wordt jouw wasruimte op zolder niet alleen praktisch, maar ook veilig en comfortabel!

Je eigen wasmachine kast ontwerpen? Neem een kijkje op www.wastoren.nl