Foto: Dekbed

BREEZYBLANKET

Het nieuwe Feel Good deken van Relaxound met unieke eigenschappen

07 Maart 2023

Relaxound uit Berlijn is een expert op het gebied van innovatieve ontspanningsproducten en presenteert nu BREEZYBLANKET. Een luchtig deken dat heerlijk aanvoelt en tegelijk een kleurig accent zet op je bank, (kinder)bed of loungeset.

BREEZYBLANKET is een luchtige, lichte feel-good deken geïnspireerd op het traditionele vakmanschap van Indiase dohad-dekens. Met zijn drie dunne lagen katoen en dankzij de natuurlijke AirFlair-klimaatzones past het zich perfect aan het lichaamsklimaat aan, of het nu op warme dagen, milde avonden of koele nachten is.

Gemaakt van 100% ademend katoen, voorkomen de drie fijne lagen warmteophoping omdat de lucht tussen de afzonderlijke lagen wordt getemperd. Dit ontspant maximaal, of het nu in bed, op de bank, op het terras of zelfs op reis is. BREEZYBLANKET overtuigt met de hoogste kwaliteit en is met zijn aangenaam lichte gewicht de perfecte metgezel voor thuis en onderweg.

Over Relaxound

Relaxound GmbH uit Berlijn is opgericht in 2013. De producten van Relaxound zorgen voor momenten van rust en ontspanning in het dagelijkse leven. Relaxound is sinds 2017 lid van ‘1% for the Planet’, een internationale vereniging van bedrijven die één procent van hun omzet schenken aan milieubescherming. Het netwerk werkt samen met bijna 4.000 gecontroleerde non-profit milieuorganisaties die over de hele wereld actief zijn. Meer dan 1.600 bedrijven maken al deel uit van de campagne.

U kunt meer informatie in onze website terug vinden  www.relaxound.com

Reacties
Anderen bekeken ook