Viking Beds of Sweden Royal

De Royal continental van Viking Beds of Sweden. Uitzonderlijk comfortabel met 3 lagen pocketveren. Het matras heeft 7 zones voor een perfecte drukontlasting

Viking Beds of Sweden Royal continentaal

Een uitzonderlijk comfortabel bed van Viking Beds of Sweden. Uitgerust met 3 aparte lagen pocketveren. Het matras heeft 7 zones zodat een perfecte veerkracht en drukpuntbelasting kan worden gerealiseerd. Ook dit matras is afgewerkt met latex voor een aangenaam en comfortabel gevoel. Het matras bestaat uit 1 geheel maar uiteraard kunt u zowel links als rechts kiezen uit de voor u geschikte hardheid. Soft/medium/firm/extra firm. Verkrijgbaar in maar liefst 12 kleuren. Kan worden gecombineerd met alle 7 soorten topmatrassen/hoofdborden en pootjes uit de uitgebreide Viking collectie.  Slapen wordt hierdoor even heerlijk als het ontwerpen van uw bed.

Viking bedden zijn ontworpen en handgemaakt door pure ambachtslieden in Zweden, uitsluitend gebruik makend van natuurlijke materialen. Bedden van ongekende kwaliteit en met een uitzonderlijk comfort. 25 jaar garantie op frame- en veerbreuk kunnen we dan ook gerust geven.

 

Viking Beds of Sweden, al 3 jaar op rij verkozen tot beste beddenmerk in Zweden.