Partner

Deltex BV

Het Nederlandse Deltex is al meer dan 40 jaar gespecialiseerd in de ontwikkeling en productie van dekbedden, hoofdkussens en slaapzakken. Van meet af aan hebben we ons daarbij laten leiden door de drie-eenheid Klant, Karakter en Kwaliteit. De wensen van onze klanten (en aansluitend daarop ook de trends en ontwikkelingen in de markt) zijn maatgevend voor al onze activiteiten. Onze producten voldoen aan marktconforme eisen, maar hebben daarnaast ook onmiskenbaar hun eigen karaker. En tenslotte: met betrekking tot de kwaliteit laten we niets aan het toeval over. Vandaar onder meer dat onze productie voor vijfennegentig procent plaatsvindt in eigen huis, in het Twentse Delden. De korte lijnen waarborgen de optimale kwaliteitsbeheersing met bovendien een sterke time-to-market performance.

MEER TONEN
Bedrijfsoverzicht deltex.nl

Retorno Tolomeo

Opaque & Sheer presenteert met trots haar nieuwe Retorno Tolomeo boxspringset. Deze bijzondere uitvoering heeft speciale designpoten waarin de Artemide® Tolomeo lampen passen.

Retorno Tolomeo

Opaque & Sheer: Retorno Tolomeo boxspringset. Fraai vormgegeven Retorno Tolomeo boxspringset van Opaque & Sheer.Opaque & Sheer presenteert met trots haar nieuwe Retorno Tolomeo boxspringset. Deze bijzondere uitvoering heeft speciale designpoten waarin de Artemide® Tolomeo lampen passen. De boxspringset is niet alleen fraai vormgegeven en voorzien van verrassende details maar biedt vooral ook uitstekend slaap- en leescomfort! Voor het design tekende dan ook niemand minder dan de bekende ontwerper Roderick Vos. Geen duur Italiaans design, maar een betaalbaar Nederlands ontwerp met klasse. Oftewel mooi en niet te duur.

Met de persoonlijke touch, de strakke en onderscheidende ontwerpen won het Retorno model van Opaque & Sheer in de categorie Design haar eerste prijs op de IMM 2012 in Keulen. Dé droom van iedere beddenfabrikant.

Om de slaapkamer helemaal af te maken voert Opaque & Sheer in haar collectie stijlvol vormgegeven accessoires. De Como hocker met luxe aluminium designpoten is te gebruiken als nachtkastje of als bijzetkrukje. Een Vaso aluminium tray biedt een extra stevige ondergrond en de bescherming is speciaal ontworpen voor op de hockers van het Retorno bed. Om het compleet te maken kun je er de  Riposa kleedbanken bij zetten

Ben je al een tijdje op zoek naar een tijdloos en betaalbaar doch vooral mooi bed, kijk dan eens op www.bedroomdesign.nl.  En je geniet elke dag van een bekroond meubelstuk in je slaapkamer.
 

Kleuroverzicht

 

Meer lezen over
'Retorno Tolomeo'?

meer van deze professional
Op de hoogte blijven?

Volg ons voor inspiratie, nieuws en tips.