Foto: 2017-09/huelsta_boxspring-slaapkamer.jpg

Nog wat snoozen

Meubelspecialist hülsta introduceert voor het komende slaapseizoen weer enkele prachtige bedden en slaapkamers.

De trends? Ingetogen, pompeus, speels of net rechtlijnig. Alles kan. Een plek waar het creëren van rust centraal staat en waar je helemaal kunt wegdromen: dat is de slaapkamer. Meer dan ooit is het nodig om, wanneer je even ontsnapt uit het drukke leven, de kalmte te vinden in die ruimte. Vaak hebben we de neiging om de slaapkamer links te laten liggen. ‘We slapen er toch alleen maar in?’ Maar als je even nadenkt, kom je tot de conclusie dat de slaapkamer voor zo veel meer dient. Het is namelijk de plek in huis waar we het meest vertoeven, zij het in ons onderbewustzijn.

Slapen op wolkjes

Hoog tijd om ook van de slaapkamer een gezellig nest te maken. Hülsta is al tientallen jaren specialist in het ontwikkelen van slaapsystemen. Een boxspringbed van hülsta is dan ook een prima bondgenoot. Wie eenmaal dat relaxerende inzinkgevoel van een boxspring ervaren heeft, wil niets anders meer.

Zo heb je de keuze uit maar liefst zes hülsta-matrassen. Heeft je bedpartner heel andere slaapvoorkeuren dan jij, ga dan voor individuele matrassen. Hülsta biedt voor elk slaaptype de ideale combinatie aan. Bovendien blijft bij elk type matras de hoogte gelijk, zodat niemand merkt dat je op een andere matras slaapt. Wie volledig wil relaxen, voegt een extra zachte topper toe. Door de perfecte drukverdeling lijkt je lichaam bijna gewichtloos. Slapen op wolkjes dus!

Stel persoonlijk je slaapkamer samen

Naast de individuele samenstelling van de elementen is vooral de keuzemogelijkheid uit bijna 200 verschillende stoffen en kunstleer heel bijzonder. Hier kiest hu?lsta nieuwe wegen om de consument bij de selectie van de passende materialen te adviseren.

De stofcollectie is volgens kleur- en materiaalwerelden samengesteld, die bijzonder goed met elkaar harmoniëren. Zo kun je kussens, hoofdbord en boxen in een handomdraai perfect op elkaar afstemmen.

Onzichtbare boxspring

De tijd dat een boxspring een loodzwaar visueel blok vormde in de slaapkamer is voorbij. Waar de klassieke boxspringbedden vaak volumineus en dominant ogen, kregen de nieuwe collecties van hülsta een eleganter en ranker ontwerp en een vlakkere box mee.

Het bed uit de Madera-collectie van hülsta heeft bijvoorbeeld een licht, elegant frame waarin zowel een lattenbodem past als een onzichtbaar boxspringsysteem. Door de schuin geplaatste poten oogt het ranke boxspringbed nog luchtiger. Werk af met een hoofdbord van kunstleer of stof, en kies voor zwevende planken in plaats van een traditioneel nachtkastje om het hotelgevoel in je huiselijke slaapkamer op te roepen.

On trend

Ook trendkleuren zoals Sahara-beige en een variant op het opvallende Klein-blauw zijn in de nieuwe boxspringcollectie van hu?lsta opgenomen.

Het hoofdbord maakt het bed

De hoofdborden van hülsta brengen de luxe van een hotelkamer tot in de slaapkamer thuis. Niet alleen textiel of kunstleersoorten kunnen bij de boxspringbedden heel individueel gekozen worden. In de hu?lsta-collectie past elk hoofdbord ook bij elke box en bij elk pootstel. Ingetogen, pompeus, speels of rechtlijnig – elk van de 23 hoofdborden gaat samen met alle boxsystemen, met elke matras, met elke topper en met elke bedpoot. De stoffering is verkrijgbaar in tal van kleuren.

Naargelang de samenstelling ontstaan er bedden in diverse lijnvoeringen, van minimalistisch tot overdadig, die je optioneel ook met een comfortabele, elektrisch verstelbare boxspring-box kunt uitrusten. Details als de hoogwaardige vierkantstiksels tonen de hoge kwaliteit van elk boxspringbed uit de hu?lsta-collectie. Door de inkleding creëert het bed een luxueus effect, en de charmante vorm brengt een betoverend hotelgevoel in je slaapkamer.

Eindeloze extra’s

Er is ook een optioneel leeslampje met led, handig voor nachtraven die graag nog wat bijlezen. Uren leesplezier gegarandeerd.

Dankzij de nieuwe kleurwerelden-stofcollectie vind je bij deze boxspringbedden snel accessoires in bijpassende tinten.

Reacties