Foto: press_2013/frieschen-boxspring-sneek.jpg

Nieuw design van Frieschen: boxspring Sneek

Beddenfabrikant Frieschen komt met een nieuw boxspringdesign: Sneek.

Frieschen Bedden uit Wolvega komt met een nieuwe creatie op de markt. Een echte Frieschen boxspring met “Royalty” design en comfort. Een ongekende blikvanger voor elke slaapkamer met een ultiem slaapcomfort. 

Unieke vormen 

Een boxspring met massage maar dan in een modern jasje hadden Germ Hosper en Jelco Sijtsema van Frieschen in hun gedachten. Hun nieuwe creatie is zeker uniek in zijn soort. De nieuwe trendy boxspring, heeft met minipocket ronde hoeken en is aan elke zijde 5 centimeter groter gemaakt dan de matras. Dit geeft een heel andere look dan de bestaande ontwerpen. Ook aan de afwerking van de boxen is zorg besteed. De boxspring en matras kan in 50 tinten gestoffeerd worden. Met zijn mooie rondingen, die ook terug te vinden zijn in de hoofdbord en matras, is dit toch echt een uniek “Modern bed”. 

Tweepersoon matras

Boxspring Sneek is uitgevoerd met een speciaal tweepersoons matras. Het matras kent namelijk twee verschillende ligcomfort zijden. De basis van het tweepersoons matras is een onafhankelijk geveerde 7-zone pocketvering systeem. De ene zijde van het matras is afgewerkt met een Visco-elastisch traagschuim (ook wel NASA schuim genoemd). De andere zijde is afgewerkt met een High Resiliene (HR) schuim. Zo is deze tweepersoons matras dus wisselbaar, even de matras omkeren en u heeft een ander ligcomfort.

Boxspring Sneek kan ook uitgevoerd worden met twee aparte matrassen. 

“Het concept van Frieschen is simpel: anders dan anderen, praktisch en met oog voor de klant.”

Meer informatie: www.frieschen.nl 

Publicatiedatum: 4 november 2013.

Guido van Loon - Wonen.nl

Reacties