Foto: hulsta-boxspring-now

hülsta boxspring now!

Relax! Gezond en ontspannen slapen doe je op de nieuwe now! boxspring van hülsta: grote keuzevrijheid in materialen en uitvoeringen.

De slaapkamer individueel inrichten én gezond en ontspannen slapen? Dat kan nu met de nieuwe now! boxspring bedden. Hoofdbord en boxen zijn in 12 verschillende uitvoeringen verkrijgbaar - van platweefsel in amandelwit tot rookkwarts of met een kunstleren bekleding van wit tot taupe. De nieuwe now! boxspring maakt elke droom op een relaxte manier werkelijkheid.

Op de hoogte

Hoogslaper of 'uit-je-bed-glijder'? Voor iedereen is er wel een passende now! boxspring. De box wordt geleverd met poten in drie verschillende hoogten: van laag boven de grond tot 19 cm hoog. Bij deze laatste zijn de poten zodanig weggewerkt dat het net lijkt alsof het bed zweeft.

hülsta boxspring now!

Gezond en ontspannen slapen

De boxspringbox met pocketvering wordt gecombineerd met pocketveringmatras of keerbaar koudschuimmatras die in twee hardheidsgraden wordt geleverd. Beide matrassen zijn voorzien van 7 verschillende zones waardoor gewrichten en de wervelkolom worden ontlast. Er is daarnaast ook een viscotopper beschikbaar. Relaxed wakker worden, wordt zo wel heel gemakkelijk.

Varianten voor alle smaken en interieurs

now! boxspring bedden zijn verkrijgbaar in verschillende afmetingen - van 140 tot 200 cm breed en met een lengte van 200 of 220 cm. Het hoofdbord is verkrijgbaar in twee verschillende designs: Bies of Kussen. Hoofdbord Bies heeft afgeronde hoeken en een biesomranding in dezelfde kleur als het hoofdbord. Bij het hoofdbord Kussen is de bies breder waardoor het op een groot kussen lijkt; de extra naad aan de voorkant geeft het hoofdbord zijn opbollende vorm.

hülsta boxspring now!

Voor de bekleding van het nieuwe bed kan worden gekozen uit maar liefst zes stoffen (peper, rookkwarts, lichtgrijs, lei, zeegroen en amandelwit) en zes kleuren kunstleer (wit, beige, taupe, bruin, grijs en zwart). Het aangename kunstleer is makkelijk te reinigen, terwijl het weefsel van de stof is voorzien van extra vlekbescherming.

Meer informatie: www.hülsta.nl

Publicatiedatum: 9 februari 2014.

Guido van Loon - Wonen.nl

Reacties