Foto: press_2013//Jensen-Eden-Supreme-boxspring.jpg

(ont)spannende bedgeheimen

Jensen & de boxsprings: Eden & Supreme

Een naadloos verstelbaar luxebed met geheime relaxfunctie? Met de boxspring Eden introduceert de Scandinavische marktleider Jensen een spannende innovatie. Even spannend én ontspannend is de collectie Supreme, waarmee het laag-op-laaggevoel van het Hoge Noorden naar De Lage Landen komt. Kortom, gedaan met schaapjes tellen...

 

Jensen & de boxsprings: Eden & Supreme

Met Eden luidt Jensen een nieuwe productgeneratie in slaapcomfort in. In tegenstelling tot andere verstelbare bedden bestaat deze luxueuze boxspring uit één comfortabel slaapoppervlak, zonder naad. Bovendien heeft het bed een geheime relaxfunctie die van buitenaf niet zichtbaar is. De draadloze afstandsbedieningen, die magnetisch aan de zijkant van elk hoofdeinde passen, laten je ongestoord relaxen. Een simpele druk op de knop en het slaapoppervlak zakt naar beneden, het hoofdeinde onder je schouders en rug kantelt gelijktijdig naar een ontspannende stand die je bovenlichaam ondersteunt.

Eden is een elegante, slanke boxspring die functionele innovatie combineert met een eigentijdse stijl. De boxspring werd eerder al door de Noorse Design Council onderscheiden met de prestigieuze Designprijs. Eden is verkrijgbaar in drie lifestylevarianten (Poetic, Sensual, Cosmo) en negen stoffencombinaties. De bedpoten zijn er in gepolijst aluminium of in matzwart.

Supreme

De Supreme-collectie omvat drie productgroepen: NORDIC, CONTINENTAL en VERSTELBAAR. Deze
boxsprings delen niet alleen een eersteklas ligcomfort, maar ook een aantrekkelijk design in zeven exclusieve wolkleuren voor zowel matras als box: Savannah bruin, pruimrood, antraciet grijs, arctisch blauw, Sahara beige, olijfgroen en wilde roos.

Ook vanbinnen is Supreme ontworpen om onvoorwaardelijk te voldoen aan de allerhoogste eisen op het vlak van comfort en kwaliteit. Dat blijkt zowel uit de constructie als de materiaalkeuze. Supreme heeft een versterkt houten frame van Scandinavisch grenen, met over de hele lengte dubbele vering. Hiermee wordt het Jensen® Original Zone Pocketsysteem geïntroduceerd, met 14 cm hoge veren in de vorm van zandlopers, die garant staan voor een unieke progressieve veerkracht en gewichtsverdeling. Samen met de zachte schouderzone, de ingebouwde steun voor de taille en de uitstekend ventilerende Talalaylatexvulling levert dit een ongekend ligcomfort op.

Tweedelige boxspring Supreme Nordic

Met deze dubbelgeveerde boxspring lig je zo in Morpheus' armen. De topmatras is in alle breedtes verkrijgbaar.

Driedelige boxspring Supreme Continental

De dubbele matrassen van dit bed zijn allebei voorzien van het pocketsysteem, dubbele laag pocketveren in de box en een enkele laag in de bovenste matras. Daarop komt nog een topmatras, een- of tweeledig.

Reacties