Motion Inside

De nieuwe definitie van stijl: Pullman Motion Inside. Een volledig verstelbare boxspring, waarbij alle motorische en mechanische componenten zorvuldig in het binnenwerk zijn weggewerkt.

Motion Inside



Motion Inside - Onzichtbaar verstelbare boxspring


Design, omdat het oog ook wat wil. Pullman creëerdeonlangs een esthetisch hoogtepunt door de ontwikkeling van de Motion Inside boxspring. De nieuwste innovatie, waarbij alle motorische en mechanische componenten in het binnenwerk  van een volledig verstelbare boxspring zorgvuldig zijn weggewerkt. Techniek die je dus niet ziet. Techniek die je niet voelt. Puur genieten van optimaal lig- en slaapcomfort, zonder concessies.
Een gecombineerd interieur van pocketvering en hoge kwaliteit comfortschuim met een stabiele houten draagconstructie.  Door de speciale ventilatieopeningen in de boxspring wordt een perfect klimaat gewaarborgd. Door de lege ruimte die u ervaart wanneer het hoofd- en/of voeteneind geheel omhoog staat, voelt het alsof u zweeft…
Door de moderne kleuren, stoffen en diverse stijlen zijn de modellen van de Motion Inside collectie stuk voor stuk slimme ontwerpen. Het hoofd- en voeteneind van Pullman Motion Inside boxsprings zijn door middel van een draadloze afstandsbediening RF (Radio Frequency) elektrisch zowel gelijktijdig als onafhankelijk van elkaar verstelbaar. Aan de hand van het geheugen kunt u op een makkelijke manier het bed precies in uw ideale stand zetten en vastleggen. Met één druk op de geheugenknop past uw boxspring zich volledig aan, aan uw voorkeursstand van het hoofd- en/of voeteneind. Voor iedereen uitvoerbaar en handig in gebruik!
 De collectie Motion Inside boxsprings is bij diverse dealers verkrijgbaar. Voor dealeradressen van de Pullman Motion Inside collectie verwijzen wij u naar www.pullman.nl. U heeft keuze uit 5 modellen, diverse stoffen en een keur aan matrassen om te voldoen aan uw persoonlijke behoefte, stijlvoorkeur en beleving van comfort.
 

Kijk voor meer informatie op www.pullman.nl