Hml Bedding accessoires

Ook onze accessoires stemmen we graag helemaal af op uw persoonlijke voorkeur. Zo maken we ons bed tot uw bed.

Hockers en voetenbanken

De hocker is een multifunctioneel, gestoffeerd meubel, dat in de slaapkamer vaak dienst doet als nachtkastje of bijzettafeltje, maar dat ook als bijvoorbeeld krukje gebruikt kan worden. Doordat de hocker in dezelfde kleuren en stof gestoffeerd kan worden als uw boxspring, past deze altijd uitstekend bij uw bed. Of kies juist voor een andere kleur of stof, voor een speels accent in uw slaapkamer.

Hocker Maestro
Hocker Maestro heeft een chique en robuuste uitstraling. De hocker is standaard voorzien van 4 pootjes van 3 cm hoog, naar keuze in de kleuren: wengé, alu, eiken, kersen, leem of whitewash. De afmetingen van deze hocker zijn 48x45x45 centimeter (hoogte x breedte x diepte).

Voetenbank Maestro
Praktisch element voor aan het voeteinde van het bed, met een chique, robuuste uitstraling. De voetenbank is standaard voorzien van 4 pootjes van 3 cm hoog, naar keuze in de kleuren: wengé, alu, eiken, kersen, leem of whitewash. De afmetingen van deze voetenbank zijn (hoogte x breedte x diepte) 48x145x45 centimeter.

Hocker Solo
Hocker Solo is een elegante en stijlvolle hocker. De hocker heeft de afmetingen 48x45x42 centimeter (hoogte x breedte x diepte).

Voetenbank Solo
De afmetingen van deze voetenbank zijn 48x122x42 centimeter (hoogte x breedte x diepte).

Hocker Calando
Hocker Calando is een elegante hocker welke perfect gecombineerd kan worden met een boxspringcombinatie die is voorzien van een hoofdbord Adagio of Andante. De hocker is standaard voorzien van 4 pootjes van 3 cm hoog, naar keuze in de kleuren: wengé, alu, eiken, kersen, leem of whitewash. De afmetingen van deze hocker zijn 48x45x45 centimeter (hoogte x breedte x diepte).

Hocker Mezzo
Hocker Mezzo past uitstekend bij een boxspringcombinatie met hoofdbord Rubato. De hocker is standaard voorzien van 4 pootjes van 3 cm hoog, naar keuze in de kleuren: wengé, alu, eiken, kersen, leem of whitewash. De afmetingen van deze hocker zijn 48x45x45 centimeter (hoogte x breedte x diepte).

Hocker Piano
Hocker Piano is voorzien van verticale banen en met schuim doorstikte stof, zodat deze mooi gecombineerd kan worden met hoofdbord Stringendo en voetbord Marcato. De hocker is standaard voorzien van 4 pootjes van 3 cm hoog, naar keuze in de kleuren: wengé, alu, eiken, kersen, leem of whitewash. De afmetingen van deze hocker zijn 48x45x45 centimeter (hoogte x breedte x diepte).

Hocker Molto
Hocker Molto is een ronde hocker die uitstekend te combineren is met onze boxspringsets, maar vooral goed combineerd kan worden met het hoofdbord Sonore en voetbord Forzato.
De hocker is niet voorzien van pootjes. De afmetingen van deze hocker zijn 51x45 (doorsnede) centimeter (hoogte x breedte).

www.hmlbedding.nl