Hästens presenteert Maranga Limited Edition

Om haar 167-jarige geschiedenis te vieren, presenteert Hästens de Maranga Limited Edition.

03 April 2019

Sinds 1852 legt Hästens zich volledig toe op het creëren van de perfecte slaap door het ontwikkelen van de beste handgemaakte bedden. Om haar 167-jarige geschiedenis te vieren, presenteert Hästens de Maranga Limited Edition.

De speciale versie van de Maranga, geïnspireerd door het succes van de Tribute Limited Edition van 2017, is nu nog beter afgestemd op uw wensen. Het idee achter de Hästens Maranga is gebaseerd op de lange geschiedenis van Hästens en de oorsprong van het merk als zadelmaker. De combinatie van de stof en de neutrale kleuren vormt een rustiek geheel dat ons terugbrengt naar de zware, decoratieve gordijnen uit de 19de eeuw.

Het bed is een Limited Edition Maranga in een taupe ruit met een aluminium plaatje en hoekbescherming, in typische Hästens-stijl. Onze vakmensen hebben gedreven gewerkt om dit bed met de hand te maken, van alleen de beste natuurlijke materialen. De Hästens Maranga Limited Edition is niet alleen ontwikkeld om heerlijk in te slapen, maar ook om u de hele dag fris en uitgerust te laten voelen.

Hästens maranga limited edition

Hästens Maranga

Hästens Maranga Limited Edition + BJ Topdekmatras 180 x 200

Prijs: €8490

Kleur: Taupe ruit

Materialen: Gemaakt van 100% jacquard geweven katoen, heeft Hästens een unieke taupe ruit gecreëerd. Typerend is de genuanceerde kleurcombinatie, makkelijk te stylen en te combineren in elke slaapkamer.

De Hästens Maranga Limited Edition is exclusief verkrijgbaar van 22 februari tot 30 april 2019.

Voor meer informatie, ga naar hastens.com

Reacties