Foto: landelijke-sfeer-slaapkamer

Creëer de perfecte landelijke sfeer in je slaapkamer

Robuust hout, zachte schapenvachtjes, aardetinten en natuurlijke materialen. Wonen in landelijke stijl is al jaren een trend en tegelijkertijd tijdloos.

Niet alleen in de woonkamer, maar ook in de slaapkamer wil je die prachtige stijl natuurlijk doorvoeren. Met een volledig naar wens samen te stellen bed van Hml Bedding creëer je een interieur dat klopt tot in de kleinste details.

Een boxspring van Hml Bedding stel je (als je dat wilt) helemaal zelf samen, zonder dat er een meerprijs geldt voor bijvoorbeeld een afwijkende stof of maatvoering. Naast boxsprings heeft Hml Bedding ook accessoires zoals hockers en voetenbanken. Op die manier creëer je de perfecte landelijke sfeer in je slaapkamer. Weet je nog niet precies wat je wilt en heb je wat inspiratie nodig? Op de website van Hml Bedding vind je allerlei voorbeelden van boxsprings in verschillende stijlen en uitvoeringen.

Ambacht en maatwerk

Bij Hml Bedding is het leveren van een hoge kwaliteit en maatwerk vanzelfsprekend. Eigenaar Mark van de Laarschot: “De kernwaarden van Hml Bedding zijn ambacht en maatwerk. Daarom hebben wij ervoor gekozen geen meerprijzen te rekenen wanneer wij maatwerk leveren. Onze klanten kunnen dus naar hartenlust combineren met hoofdborden, voetborden, stoffen en kleuren. Op die manier kunnen ze een bed samenstellen dat precies past bij hun wensen.”

Optimaal slaapcomfort

Dat geldt niet alleen op het gebied van stijl, maar ook op het gebied van slaapcomfort. Mark van de Laarschot: “Op basis van slaaphouding, postuur en persoonlijke voorkeuren geven de medewerkers op onze verkooppunten graag een goed advies over de combinatie van matrassen en toppers in je boxspring, die voor jou een optimaal slaapcomfort realiseren.”

Kijk voor meer informatie en inspiratie op www.hml-bedding.nl.

Reacties