Beter Bed introduceert Leazzzy, het slaapabonnement

Via een maandelijkse betaalmethode abonneren klanten zich op een boxspring van hoge kwaliteit.

05 September 2021

Dit innovatieve concept wordt op de markt gebracht met een nieuw online platform: www.leazzzy.nl. Op het platform kunnen klanten meer informatie vinden over Leazzzy en direct een boxspringlease aanvragen. Leazzzy is powered by Beter Bed en zal daarom te zien zijn in de winkels Beter Bed. Het eerste voorbeeld hiervan is al te vinden in de Experience Store in Groningen. Vanuit de fysieke winkel wordt de klant via een QR-code naar het online platform geleid.

Slaapabonnement en duurzaamheid

Het abonnementsmodel biedt ook voordelen vanuit duurzaamheidsperspectief: door het ophalen van het product na de abonnementsperiode als service op te nemen, wordt de mogelijkheid voor het product om het einde van zijn levensduur te bereiken en dus als afval te eindigen, geminimaliseerd. Tegelijkertijd biedt dit de mogelijkheid om de ontwikkelingen rondom refurbishen, hergebruik en recycling te verkennen en de best mogelijke oplossing te garanderen in lijn met de MVO-strategie.

John Kruijssen, CEO licht toe: Leazzzy is een abonnementsmodel dat langdurige, dynamische klantrelaties opbouwt. Hierdoor kunnen we aanvullende diensten leveren om de slaapkwaliteit tijdens de abonnementsperiode te verbeteren. Het betaalgemak van Leazzzy zorgt ervoor dat ‘beter slapen, beter leven’ voor iedereen in een passend formaat beschikbaar is. We zijn blij dat we deze propositie aan ons huidige aanbod toe kunnen voegen, omdat we weten hoe groot de positieve impact van een goede nachtrust op de gezondheid en het welzijn van mensen is.

Reacties