Theo-Bert Pot en Beddelicious geven met EDIT je boxspring een nieuwe uitstraling

Verwisselbare hoes voor over hoofdbord en boxspring verkrijgbaar in 1.000 stoffen

14 Maart 2019

Eén bed, maar met oneindig veel stijlen! In samenwerking met interieurblogger Theo-Bert Pot is de EDIT Limited Edition hoes ontwikkeld. Een verwisselbare hoes die je over zowel je hoofdbord als je boxspring kan trekken. En ben je na een tijdje de print of de kleur zat? Verandert je smaak? Dan verander je de stijl van je bed nu net zo gemakkelijk mee. In de Beddelicious stoffencollectie is er keuze uit wel meer dan 1.000 stoffen.

De bedden, boxsprings en matrassen van Beddelicious worden stuk voor stuk individueel op maat gemaakt. Waarom zou je dat niet ook met het uiterlijk van het bed doen? Daarom zocht Beddelicious de samenwerking op met Theo-Bert Pot. ”Hoe het bed er uit ziet, is bepalend voor de stijl in de slaapkamer. Daar weet ik als interieurblogger alles van,” vertelt Theo-Bert. “Het liefst verander ik elke week mijn inrichting. Uit de stoffencollectie is er keuze uit ruim 1000 soorten om de EDIT hoezen naar jouw smaak uit te voeren. Er is voor iedere smaak wat wils en je hoeft dus in de slaapkamer niet meer op veilig te spelen door een grijs bed te kopen. Ik vind het geweldig dat ik mee heb mogen werken aan deze fantastische print. Kies gerust voor een hippe print of beken kleur! Je hebt de hoes zo weer verwisseld, je bed heeft een nieuwe look en de slaapkamer is weer trendproof.”

Verkrijgbaar

Bij aanschaf van de EDIT limited edition boxspring is de favoriete hoes van Theo-Bert Pot vanaf 25 maart verkrijgbaar. Bovendien krijg je tijdelijk één unihoes cadeau. De limited edition is voor een beperkte periode beschikbaar en alleen verkrijgbaar bij of via de winkels van Beddenspecialist.nl.

Interieurblogger Theo-Bert Pot werkt samen met Beddelicious

“The Nice Stuff Collector, de naam zegt meteen wie ik ben. Een verzamelaar. En ik hou van mooie dingen in de vorm van boeken, vazen, vriendschap, meubels, lekker eten, servies, fotografie, grafische prints, familie en nog veel meer. Elke dag word ik geïnspireerd door wat ik om me heen zie. Ik viel meteen voor de EDIT hoezen van Beddelicious. Nu kan ik de stijl van m'n bed zo vaak aanpassen als de kleuren op de muur. Hoe tof is dat!”

Reacties
Anderen bekeken ook