Seizoensbed Portland van Pullman

Het speciale seizoensbed Portland van Pullman maakt de lange winternachten nog comfortabeler!

07 December 2018

Het speciale seizoensbed Pullman Portland, wordt gekenmerkt door moderne, robuuste en strakke lijnen. De fraaie afwerking en hoge kwaliteit Silverline Premier matrassen maken deze boxspring combinatie helemaal compleet. De boxspring Portland met de Silverline Premier matrassen is nu tijdelijk scherp geprijsd bij alle Pullman dealers. Deze actie loopt tot 15 januari.

Elk seizoen zet Pullman een speciaal bed in het zonnetje. Dit kan een geheel nieuw model zijn of een bijzonder bed met een speciale actieprijs. Het stoere hoofdbord van deze Portland is ca. 110 cm en 12 cm dik. Het bed is verkrijgbaar in een stof van hoogwaardige kwaliteit in vijf verschillende kleuren.

Kijk voor de actievoorwaarden op Pullman.nl.

De boxsprings en matrassen van Pullman zorgen voor een goede en gezonde nachtrust na een drukke dag. De producten worden op Nederlandse bodem, Vroomshoop, handgemaakt. Door het diverse aanbod modellen en uitvoeringen, is er een ruime keuze voor de consument. Pullman maakt ankel gebruik van de beste en duurzaamste materialen en geeft niet voor niets 25 jaar garantie op iedere boxspring.