Foto: North-Beds-verkrijgbaar-Nederland

Scandinavisch beddenmerk North Beds nu ook verkrijgbaar in Nederland

North Beds brengt betaalbare, luxe bedden met Scandinavisch design naar Nederland en België

Het luxe Scandinavische beddenmerk North Beds is vanaf nu ook verkrijgbaar in Nederland. Het Nederlandse bedrijf Pollux BV brengt het merk samen met de Dominari Group uit Litouwen naar de Nederlandse markt. De bedden van North Beds zijn ontwikkeld in samenwerking met een Noorse meubeldesign groep en hebben dus een authentiek en kenmerkend Scandinavisch design. Bovendien hebben de North Beds bedden vergelijkbare kwaliteit als gerenommeerde Scandinavische luxebeddenmerken, maar een lagere prijs. De bedden zijn vanaf nu verkrijgbaar bij negen beddendealers in Nederland.

De bedden van North Beds, allen boxsprings, onderscheiden zich van andere bedden door de combinatie van kwaliteit, luxe en Scandinavisch design en vooral een aantrekkelijke prijs. De bedden bieden kwalitatief goede ondersteuning, dragen bij aan een goede nachtrust en dus goede gezondheid, zijn comfortabel en hygiënisch. De kwaliteit is vergelijkbaar met bekende luxe beddenmerken in de markt, het bedrijf biedt dan ook 15 jaar garantie op frame en veerbreuk en vijf jaar garantie op de overige componenten. De North Beds collectie is gecertificeerd door Oeko-Tex Standard 100 en Certipur, wat inhoudt dat de producten geen allergenen of schadelijke chemicaliën bevatten.

Luxe en kwaliteit, zonder de hoofdprijs

Rolf Das, directeur Pollux BV, kijkt er naar uit Nederlanders te laten kennismaken met North Beds. “North Beds is het antwoord op de vaak enorm dure Scandinavische beddenmerken. Consumenten willen wel de luxe en kwaliteit van deze bedden, maar zij willen niet de hoofdprijs betalen. De North Beds bedden zijn dus ideaal voor prijsbewuste mensen voor wie luxueus comfort en goede slaap belangrijk is.” Das verkoopt North Beds inmiddels via negen dealers in Nederland, en is van plan verder te bouwen tot maximaal 30 dealers in het binnenland en 10 in België. De North Beds zijn verkrijgbaar via deze dealers in Nederland, vanaf €1.999,-. 

Reacties