Rolf Benz Sono. Designbed met fraaie details

Met Rolf Benz SLEEPING biedt het Duitse premiummerk ROLF BENZ voor het eerst designerbedden “Made in Germany” aan.

01 September 2019

Met Rolf Benz SONO maakt op de meubelbeurs van Milaan een bed zijn opwachting waarin vormgeving en handwerk op het hoogste niveau zijn verenigd. Het werd ontwikkeld door Beck Design. Het hoofdeinde van Rolf Benz SONO maakt al indruk op het eerste gezicht door zijn uitvoerige ruitplooien. Daarmee geeft het gevolg aan de nieuw ontwaakte liefde voor details en subtiele weelde.

Ondanks al het handwerk behoudt het bed een zwevende elegantie. Rolf Benz SONO rust op sierlijke poten en nodigt uit tot een speelse mix & match: de voorzijde van het hoofdeinde kan naar wens van een andere bekleding worden voorzien dan de rugschaal en bedombouw. De naar achteren verplaatste poten bieden eveneens speelruimte voor individuele samenstellingen: ze zijn uitgevoerd in staal mat, verkeerszwart of okerbeige metallic. Het bed is leverbaar in drie breedtes en twee lengtes.

Het slaapsysteem

Het binnenwerk van Rolf Benz SONO kan volledig worden aangepast aan de persoonlijke comfortbehoefte. Zo is het bed enerzijds leverbaar als boxspringbed met boxspringombouw. Anderzijds is de Rolf Benz SONO ook leverbaar als klassiek bed met matras en lattenbodem. Voor de lattenbodem is er tevens keuze uit een vaststaande of een motorisch verstelbare variant. De lattenbodem is gemaakt van beuken, met verstelbaar middenzonegedeelte en schoudercomfortzone. Als matras is er keuze uit een hoogwaardige tonpocket-binnenveringmatras en een koudschuimmatras in de hardheden soft, medium en vast. Beide versies beschikken over een 7-zone-constructie.

Een decoratief meubel passend bij het bed is de gestoffeerde bank Rolf Benz 918 van Beck Design, die eveneens van een aantal plooien is voorzien. Het ensemble kan zeer fraai worden gecombineerd met de nieuwe bijpassende meubels uit de collectie Rolf Benz SLEEPING of met de tafeltjes uit de collectie Rolf Benz LIVING. Daarnaast zijn er nieuwe, grote plaids beschikbaar in drie kleuren.

Voor meer informatie www.rolf-benz.com/nl

Reacties