Partner

Trecompany

Trecompany is een jong bedrijf wat zich richt op de productie en verkoop van modern vormgegeven slaapmeubilair.

De wortels van Trecompany liggen in het jaar 1946. Toen onder de naam Treco, sinds 2009 onder de naam Trecompany. In nauwe samenwerking met ontwerper Stefan Steenkist is een ledikantenprogramma met bijhorende meubelen ontwikkeld.

De programma’s hebben een eigen natuurlijk karakter, zijn warm en toch strak en betaalbaar. De producten van Trecompany zijn vervaardigd van eerlijke, echte materialen zoals massief geolied eiken en roestvrij staal.

MEER TONEN
Bedrijfsoverzicht trecompany.nl

Het meest recente bed van Trecompany heet Pure. Een naam die past bij een bed zonder tierlantijnen, gewoon omdat eenvoud en kwaliteit zo mooi zijn van zichzelf. 'Hoe meer je weglaat hoe mooier’, vindt ontwerper Stefan Steenkist. 'Het bed heeft vriendelijke afgeronde hoeken en een mooie houtnerf.

Met een comfortabele, stabiele uitstraling die uitnodigt om er meteen in te duiken.' Door het 30 mm dikke MDF af te lakken in een kleur naar keuze kan bed Pure in de persoonlijke stijl van de slaapkamer afgewerkt worden. Extra mooi daarbij is het behoud van de zichtbare, warme houtstructuur.

Specificaties

- Materiaal: MDF gefineerd
- Afwerking: lak wit of antraciet (of elke RAL kleur)
- Verkrijgbaar vanaf 1015 euro

Meer lezen over
'Pure'?

meer van deze professional
Op de hoogte blijven?

Volg ons voor inspiratie, nieuws en tips.