Foto: Wonderland-Adaptive-bed

Wonderland Beds introduceert nieuwe serie Adaptive™ bedden

Wonderland Beds: eindelijk een bed dat zich aanpast aan jouw unieke slaapwensen met de nieuwe serie Adaptive™ bedden.

Een uniek bed dat aansluit op jouw slaapwensen is onmisbaar voor een goede nachtrust. Daarom heeft Wonderland Beds, de toonaangevende beddenspecialist uit Noorwegen, de nieuwe serie ‘Adaptive™’ ontwikkeld. Iedereen is verschillend en allemaal hebben we een uniek lichaam met unieke behoeftes. Met speciale aandacht voor de slaap en de anatomie van het lichaam heeft Wonderland Beds een bed ontworpen dat aan ieders persoonlijke slaapwensen kan worden aangepast.

Edwin de Mol, Salesmanager Benelux: 'We kregen van veel klanten de feedback dat ze moeilijk een bed kunnen vinden dat precies past bij hun behoefte. Met Wonderland Adaptive™ gaan we aan alle persoonlijke wensen voldoen. Wat mij betreft een revolutie op slaapgebied en hopelijk binnen een paar jaar de nieuwe standaard.'

Het uitgangspunt van de Adaptive™ bedden is simpel, iedereen kan zijn/haar bed zelf eenvoudig instellen. Door de 3 pocketveringcassettes zacht, medium en stevig te verplaatsen kun je de stevigheid van het bed aanpassen. Verder kan de stevigheid onder je heup en schouderzone worden afgestemd door de lamellen in de lattenbodem in te stellen. Op deze manier regel je hoe diep je heup ten opzichte van de schouder en rug moet zakken. Zo ontspannen je spieren zich maximaal en word je uitgerust wakker. Het is een geniaal eenvoudig principe!

De Adaptive™ is leverbaar in 2 verschillende designversies en in 2 verschillende comfortniveaus. Naast het vernieuwende systeem heeft Wonderland Beds ook de vormgeving aangepakt. Het Scandinavisch erfgoed is duidelijk terug te zien in het design, dat eenvoud en kwaliteit uitstraalt. De bedden zijn vanaf € 3.075 verkrijgbaar bij alle 30 Wonderland dealers in de Benelux.

Unieke bedden voor unieke mensen

Wonderland Beds is een beddenfabrikant van Scandinavische afkomst. Wonderland produceert sinds 1980 kwalitatief hoogwaardige bedden met superieure eigenschappen en kwaliteiten, die waardevolle comfort en een uitstekende nachtrust bieden. Deze maand bestaat Wonderland Beds dan ook 35 jaar, reden voor een feestje! Tot en met 12 december geeft Wonderland Beds bij aankoop van een complete boxspring 2 Qube nachtkastjes (€ 798) cadeau. Een perfecte start voor een geweldige dag. Jij bent uniek - dat hoort je bed ook te zijn!

Meer informatie: www.wonderlandbeds.com

Publicatiedatum: 23 november 2015

Reacties