Foto: 248806

Vi-Spring lanceert stoffencollectie

Luxe beddenfabrikant Vi-Spring voegt zes ontwerpen toe aan haar collectie stoffen voor divanonderstellen en hoofdeinden.

Luxe beddenfabrikant Vi-Spring voegt zes ontwerpen toe aan haar collectie stoffen voor divanonderstellen en hoofdeinden.

De stoffen zijn zorgvuldig geselecteerd uit de Casamance en Chivasso Collecties en zorgen voor karaktervolle bedden die aansluiten op verschillende persoonlijke smaken. Van elegant en fijn geweven katoen, tot betoverend en glanzend velours en moderne, robuuste woltexturen. De nieuwe stoffen zijn verkrijgbaar bij alle Vi-Spring handelaren in Europa.

 

Silver: een delicaat katoenweefsel, beschikbaar in zes verschillende kleuren – wit, beige, grijsbruin, grijs, zwart en turkoois – en afgewerkt met een fijne, in de stof geweven metaalkleurige draad.

Plazza: luxueus geweven linnen, in acht verschillende kleuren waaronder wit, aubergine en zilvergrijs. Plazza geeft stijl aan elke slaapkamer.

Oxford: een selectie van zachte fluwelen stoffen in een ruim aanbod aan uitgesproken hedendaagse kleuren, waaronder aardtinten, zoals beige zandkleuren, chocoladebruin en antraciet.

Lido: een collectie weelderige, lichtweerkaatsende fluwelen stoffen – beschikbaar in een gamma van verschillende grijze tinten. Lido verleent een onweerstaanbare charme aan het hoofdmeubel in elke slaapkamer.

Businessman: een modern en robuust weefsel met een deftige toets. Businessman is beschikbaar in drie kleurvariëteiten: antraciet, licht- en donkerbruin. De wollen textuur zorgt voor een subtiel tweekleureneffect dat diepte geeft aan het weefsel.

Folklore: een stijlvolle combinatie van moderniteit en traditioneel design. Folklore is beschikbaar in drie tinten – beige met zilverafwerking, bruin met koperafwerking en zwart met zilverafwerking.

Elk Vi-Spring matras, divan en hoofdeinde is individueel maatwerk. Alle elementen zijn handgemaakt op bestelling en worden ontworpen en vervaardigd rekening houdend met de wensen van de klant. Elk matras is voorzien van een volledig natuurlijke vulling van de hoogste kwaliteit, waaronder kasjmier, mohair, katoen, lamswol en zachte bamboevezel. De grote verscheidenheid aan hardheden zorgt voor ieders comfort en garandeert een optimale slaapkwaliteit.

Voor de volledige collectie en lijst van verkooppunten in Nederland kijk op:
www.vispring.nl.

Wie is Vi-Spring?

Volgens Vi-Spring is de keuze van het juiste bed een ervaring die iemands leven ingrijpend kan veranderen. Alle Vi-Spring bedden zijn handwerk en worden op bestelling in Devon (Engeland) vervaardigd. Deze compromisloze keuze komt voort uit de wetenschap dat slapen een uitermate persoonlijke zaak is. Alleen zó kan worden gegarandeerd dat ieder bed niet alleen supercomfortabel is, maar de slaper ook daadwerkelijk ‘op het lijf’ geschreven is.

Vi-Spring werd opgericht in 1901 en was de eerste beddenfabrikant die matrassen met individueel verpakte veren (‘pocketveren’) produceerde: een systeem dat een ware omwenteling veroorzaakte.

Vi-Spring is nooit van zijn oorspronkelijke filosofie afgestapt en heeft de productie van zijn unieke kwaliteitsbedden steeds gebaseerd op een combinatie van uitmuntend vakmanschap en het gebruik van de allerbeste materialen. Vandaar ook dat Vi-Spring al meer dan 100 jaar de voorkeur geniet van mensen die het beste van het beste willen.

Publicatiedatum: 14 oktober 2010

Reacties