Handgemaakt Vispring bed

Vispring combineert bij hun bedden traditie met een hedendaagse twist. Een handgemaakt Vispring bed staat voor traditie, stijl en ongezien comfort.

Een handgemaakt Vispring bed staat voor comfort. Comfort die past in elke stijl slaapkamer, want door het kiezen van persoonlijke details en stoffen kan traditioneel perfect hand in hand gaan met hedendaags.

Het verschil van een Vispring bed zit in de details

De luxe bedden van Vispring worden handgemaakt in het Britse Devon, met de nadruk op traditie en vakmanschap. Traditioneel hoeft echter zeker geen synoniem te zijn voor klassiek. De bedden worden op maat gemaakt en persoonlijke details en bekleding zorgen er voor dat ze in iedere stijl slaapkamer passen. Of de keuze nu valt op klassiek, landelijk, eigentijds of strak en modern, een Vispring bed kan perfect aangepast worden aan elke voorkeur.
Foto: De ondiepe ‘Sovereign’ divan met natuurlijke houten poten zorgt voor een eigentijdse look zonder dat comfort of stijl verloren gaat. Het elegante, maar oversizede ‘Achilles’ hoofdbord, met grote knopen en in een intense kleur, zorgt voor een stoere toets, en wordt gecombineerd met de voor 100% met wol gevulde 'Shetland' matras.

En in de vulling

Voor de vulling van de handgemaakte matrassen en divans maakt Vispring alleen gebruik van zuiver natuurlijke materialen, zoals lamswol, katoen, paardenhaar, kasjmier en zelfs bamboe en zijde. De collecties van 100% met wol gevulde matrassen, zoals de Shetlandlijn, spelen in op de fantastische voordelen van slapen op wol. Het is een natuurlijk isolatiemiddel en houdt je lichaam op de juiste temperatuur, zowel in de zomer als in de winter. Bovendien wordt voor de wolcollecties gewerkt met de allerbeste kwaliteit shetlandwol en Britse fleecewol. Resultaat: ultiem slaapcomfort.

Meer informatie: www.vispring.nl

Publicatiedatum 7 januari 2015

reacties
anderen bekeken ook

the world's best matress

Bedwantsen: dit is de schade die ze aanrichten en zo herken en be...

Sandra van Koningshoven

Pullman opnieuw de beste!

The Heritage Collection

Dit zijn de leukste dekbedovertrekken voor 2019

Lenette Hermsen

Tips voor een opgeruimde slaapkamer

Guido van Loon
Advertentie
Advertentie
Advertentie