Foto: 261927

Hästens introduceert Proferia en Auroria: twee bedden om in weg te dromen

Beddenspecialist Hästens, wereldberoemd om de blauw-witte ruit, brengt twee bedden op de Nederlandse markt: de Proferia en Auroria. Met deze bedden breidt Hästens haar collectie continentale bedden uit.

Beddenspecialist Hästens, wereldberoemd om de blauw-witte ruit, brengt twee bedden op de Nederlandse markt: de Proferia en Auroria. Met deze bedden breidt Hästens haar collectie continentale bedden uit.

De comfortabele ligging van de Proferia zorgt voor een gewichtloos gevoel tijdens het slapen. De Hästens Auroria kenmerkt zich door zijn zachte oppervlakte en de ondersteunende werking van het bed, waardoor je ’s ochtends als herboren weer opstaat. Hästens reisde de hele wereld over op zoek naar de beste natuurlijke materialen en gebruikte deze vernieuwde materialen in de Proferia en Auroria. In nauwe samenwerking met haar leveranciers en (wol) experts gebruikte Hästens het witste en schoonste wol ter wereld afkomstig uit Nieuw-Zeeland en handmatig geselecteerd paardenhaar. Proferia en Auroria zijn met de hand gemaakt door Meesterbeddenmakers in Zweden en zijn vanaf vandaag verkrijgbaar bij de geautoriseerde Hästens dealers, herkenbaar aan het logo Authorized Dealer.

 

De Proferia is een nieuwe en puur natuurlijke aanvulling op de Hästens’ collectie continentale bedden. Het gebruik van de beste natuurlijke materialen en productiemethodes zorgt voor een gewichtloos gevoel tijdens de slaap. De stabiele basis van de elegante Auroria zorgt voor een zacht, maar toch ook ondersteunend gevoel, waardoor je heerlijk uitgeslapen aan de dag begint. Niet voor niets draagt het bed de naam Auroria, dat letterlijk ‘ochtendlicht’ betekent!

Vernieuwde natuurlijke materialen en productiemethoden

Om de kwaliteit van haar producten te kunnen blijven garanderen, werkte Hästens het afgelopen jaar nauw samen met haar leveranciers en wolexperts, op zoek naar een innovatie voor het gebruik van wol en katoen in haar bedden. Deze unieke samenwerking heeft ertoe geleid dat de kwaliteit van de producten naar een nog hoger niveau is getild, waarbij enige geur van wol wordt gereduceerd. De wol is afkomstig uit Nieuw-Zeeland, dat bekend staat om hoge kwaliteit wol en bovendien erkend wordt om zijn diervriendelijkheid, waar Hästens veel waarde aan hecht.

Ook vernieuwde Hästens haar productiemethode voor de verwerking van paardenhaar in de nieuwe bedden. Het verschil is aan de buitenkant niet te zien, maar moet men zelf ervaren en voelen. Al het paardenhaar wordt eerst met de hand geselecteerd, waardoor de kwaliteit van het paardenhaar is verbeterd en het bed flexibeler en luchtiger is geworden. Eerder paste Hastens deze techniek alleen in de Vividus toe. De Proferia en Auroria zijn de eerste bedden die voorzien zijn van de vernieuwe natuurlijke materialen. Voortaan zullen de vernieuwde materialen in alle nieuwe Hästens bedden worden toegepast.

Prijs en verkrijgbaarheid

De Hästens Proferia en Auroria zijn vanaf 1 maart 2011 verkrijgbaar bij de Authorized Hästens Dealers. Adviesverkoopprijs Proferia €16.120, - (180x210cm), Auroria €10.980, - (180x210cm). Meer informatie over de verschillende bedden van Hästens, de Authorized Hästens dealers, accessoires en slaaptips op: www.hastens.com.

Publicatiedatum: 1 maart 2011

Reacties