Foto: Hastens-bedden-scandinavisch

Hästens bedden: Scandinavisch slapen

Sleep like a Swede met bedden Hästens

Slapen als een echte Zweed is iets magisch, misschien wel bucket list-waardig. Het geheim om sterker wakker te worden dan ooit en bruisend van vitaliteit en geluk op te staan, dàt is slapen zoals ze dat in het Noorden doen. De Zweedse beddenfabrikant Hästens nodigt je uit om hun nieuwste modellen, de verstelbare Lenoria en de Novoria, uit te proberen en dat ultieme Sleep like a Swede gevoel te ervaren. Om de ervaring van het diepe en natuurlijke slapen helemaal compleet te maken komt Hästens nu ook met twee aanvullingen op de accessoire-lijn: verbluffend zachte, lichte en warme alpaca plaids en onmisbare topmatrassen.

De Wallhugger

De Hästens Lenoria biedt dè ultieme kwaliteit als het gaat om comfortabel slapen gecombineerd met top design. Deze nieuwkomer brengt meer creativiteit, inspiratie en energie in de slaapkamer. Het bed verrast je met de opvallende wallhuggerfunctie, en die doet precies wat het zegt. Hästens bouwde namelijk een terugschuif-mechanisme in waardoor het bed continu de juiste afstand tot de muur aanhoudt bij de gekozen positie. Het meest exclusieve verstelbare continentale bed komt zelfs met talloze mogelijkheden om het frame van je bed precies zo te ontwerpen, dat het bed het beste tot zijn recht komt bij de inrichting van je slaapkamer.

De Slaapfluisteraar

De Novoria is een prachtig continentaal bed met allerlei op afstand bedienbare functies. Of je nou in bed leest, werkt, televisie kijkt of gewoon ontspannen met je voeten omhoog wilt liggen. Dit bed kan met behulp van de afstandsbedieningsknop elke positie innemen. En met één druk op de knop kom je weer terug bij de vlakke stand, om in een prettig diepe slaap te vallen. De Hästens Novoria heeft een stijlvol zwart frame waarbij je kunt kiezen tussen drie verschillende soorten poten; massief eiken, stijlvol rond wit of klassiek rond zwart.

Baby Alpaca Plaids

De beddenfabrikant komt de laatste tijd met steeds meer fijne accessoires. Zo zijn nu ook de Hästens plaids te koop die van 100% baby alpaca wol zijn geweven. Alpaca wol is de enige wol ter wereld die geen lanoline bevat; lanoline is de belangrijkste oorzaak van wol allergieën. Het heeft dan ook zachtere vezels dan schapenwol, wat betekent dat het minder leidt tot vervelende kriebels. De plaids zijn prachtig om ieder bed mee op te maken en houden je warm bij de wat frissere nachten. Maar ze zijn ook ideaal te dragen als omslagdoek. De klassieke plaids zijn verkrijgbaar in drie kleuren: havermout, blauw en antraciet. De plaids met een kabel structuurtje komen in twee kleuren: berken en nootmuskaat.

Topper

Bij Hästens weten ze als geen ander hoe je een goede nachtrust kunt bewerkstelligen. Hästens was zelfs de eerste fabrikant ter wereld die kwam met een topmatras voor een nóg betere nachtrust. Een topmatras verbetert de levensduur van je bed maar het zorgt er ook voor dat je gezond en fris slaapt, vooral door de natuurlijk ademende materialen die de Zweedse fabrikant gebruikt. Probeer het en je merkt direct het verschil.

Meer informatie: www.hastens.nl

Publicatiedatum: 12 maart 2013

Reacties