Foto: 2022/Mix-en-match-je-droombed-met-de-nieuwe-B-Bright-bed--en-boxspringcollectie-van-Beter-Bed.jpg

Mix en match je droombed met B Bright bed- en boxspringcollectie van Beter Bed

Be happy, B Bright, Be you. Duurzaam, comfortabel en sfeervol design in jouw persoonlijke stijl.

Een slaapoplossing die je volledig kunt afstemmen op je persoonlijke behoeften: in comfort én stijl. Dat is waar de B Bright Bed & Boxspring collectie van Beter Bed voor staat. De collectie bestaat uit een zeer ruim assortiment boxsprings, (opberg)bedden en (top)matrassen. Met verschillende stofsoorten en -kleuren, hoofdborden en pootjes, mix en match je een eigen droombed. Zo kan iedereen een sfeervolle plek van de slaapkamer maken inclusief het juiste en persoonlijk gewenste comfort. In lijn met de vorig jaar aangekondigde strategie om het assortiment te moderniseren. De collectie is vanaf vandaag te vinden in alle Beter Bed winkels in Nederland en België en via de website.

B Bright: een merk van nu

“Wij geloven dat een fijne slaapomgeving bijdraagt aan een goede nachtrust en een gelukkig en gezond leven. Want hoe beter je slaapt, hoe gelukkiger, gezonder en energieker je bent”, vertelt Joska Jalving, Art Director bij Beter Bed. “B Bright is een merk van nu, ontstaan uit onze jarenlange expertise op het gebied van productontwikkeling en steunt op ontelbare slaapervaringen. Zo kunnen we er met B Bright voor zorgen dat iedereen beter kan slapen. Doordat slapen heel persoonlijk is en voor iedereen iets anders betekent, bestaat de B Bright-collectie uit verschillende producten die een goede slaap en een persoonlijke, sfeervolle slaapkamer ondersteunen.”

Ieder model een eigen verhaal

Alle modellen zijn vernoemd naar edelstenen, die met hun unieke karakter allemaal hun eigen verhaal vertellen. Zoals model ‘Quartz’ - vernoemd naar de edelsteen rozenkwarts - die een harmoniserende en rustgevende sfeer in de slaapkamer brengt, terwijl model ‘Sapphire’ - vernoemd naar de edelsteen saffier - je helpt om je volledig op te laden. Het zijn de vormgeving en kleurencombinaties van de bedden en boxsprings die zorgen voor dezelfde rust en energie, waarbij verschillende edelstenen tijdens de ontwerpfase de ultieme inspiratiebron vormden.

Persoonlijk comfort zelf samenstellen

De basis voor elk B Bright droombed begint bij de keuze voor een passend slaapsysteem. Afhankelijk van persoonlijke behoeften en wensen is dat een bed, een van de drie boxsprings of een van de drie opbergslaapsystemen. Met het bed kies je voor persoonlijk afgestemd comfort dankzij zelf uit te kiezen bedbodems en matrassen. Een boxspring biedt optimaal slaapcomfort en extra ondersteuning en een opbergslaapsysteem zorgt dankzij opbergruimte onder het slaapgedeelte voor een opgeruimde slaapkamer. Na het samenstellen van het gewenste comfort is het tijd voor de stijlkeuzes.

Mix en match jouw persoonlijke stijl

Aan alles is gedacht: van duurzame, tijdloze stoffen en eigentijdse ontwerpen tot actuele trendkleuren en een ruime keuze in hoofdborden en pootjes. De verschillende stofkleuren en structuren vormen een perfecte basis voor kleurrijk beddengoed en accessoires om zo je slaapkamer echt helemaal eigen te maken. Je kunt er zelfs voor kiezen om je hoofdbord, matrassen en ombouw in verschillende stofsoorten en/of -kleuren te stofferen. Ingetogen en rustig of juist stralend en energiek, alles kan. Een echte eyecatcher uit de stoffencollectie is de Now or Never rPES-stof: een zachte, aaibare ‘teddystof’ volledig gemaakt van gerecyclede petflessen. Voor welke combinatie je ook kiest, in slechts een aantal stappen stel je naast het door jou gewenste comfort, ook de stijl van je droombed helemaal naar wens samen.

Reacties