Hästens lanceert serie met vier nieuwe bedden

Hästens viert feest! Precies veertig jaar geleden adopteerde de handgemaakte beddenproducent het blauw-witte ruitjespatroon waar zij bekend om staan.

06 Juli 2018

En hoe vier je dat beter dan met de introductie van maar liefst vier nieuwe bedden: Herlewing, Eala, Maranga en een verfijnde 2000T. Deze modellen werden eerder dit jaar gepresenteerd tijdens de Salone del Mobile in Milaan en zijn vanaf 2 juli verkrijgbaar in de Nederlandse Hästens Stores.

De look and feel van de bedden blijft onveranderd, maar dankzij de vernieuwde laag-op-laag-techniek bieden de bedden nu nog betere support aan het lichaam voor een perfecte nachtrust. De namen van de nieuwe modellen betekenen ‘ontwaken’ in drie verschillende talen. Herlewing is Afrikaans, Eala is Hawaïaans en Maranga is Maori.

Gezonder, gelukkiger en.. wakker!

Met dit nieuws zet Hästens wederom een stap vooruit op de missie om de wereld gezonder, gelukkiger en daadwerkelijk wakker te maken. “Het toegewijde Hästens-team werkt dag in dag uit om een bed te creëren dat zo goed is, dat je bij het ontwaken iedere dag kunt leven als de beste versie van jezelf. Dat is wat mij betreft de enige manier om een goede nachtrust te beoordelen”, aldus Jan Ryde, CEO en eigenaar van Hästens. De ambachtslieden van Hästens in Köping, Zweden, streven al 166 jaar naar de perfecte nachtrust. Daarnaast houdt het research and development-team zich dagelijks bezig met het verbeteren van de techniek voor het maken van de bedden.

Handgemaakte Hästens

De vier nieuwe bedden houden de eer van Hästens hoog. Natuurlijk paardenhaar, wol en katoen worden verenigd in een vernieuwde laag-op-laag-techniek. Bovendien wordt elk bed handgemaakt om je eerste nacht net zo goed te laten zijn als je tienduizendste. Zo worden de vezels met de hand gemasseerd voor een combinatie van luchtige zachtheid en consistente stevigheid. Het nieuwe Herlewing-bed heeft bijvoorbeeld 31 lagen van natuurlijke materialen plus drie veersystemen die in harmonie met elkaar samenwerken en optimale ondersteuning bieden. De bedden volgen de rondingen van het lichaam meer dan de vorige modellen, waardoor een rechte rug wordt bevorderd ? cruciaal voor een optimaal slaapproces.
Hästens Herlewing
Verkoopprijs: € 22.790

Hästens Eala
Verkoopprijs: € 15.990

Hästens Maranga
Verkoopprijs: € 9.990

Hästens 2000T
Verkoopprijs: € 30.830

Materialen: katoen, wol, linnen, paardenhaar, staal en dennenhout
Kleuren: verkrijgbaar in alle Hästens-kleuren
Maat: verkrijgbaar in alle standaardmaten

Speciale aanpassingen kunnen worden gemaakt op aanvraag.

Reacties