Duurzaam COCO-MAT lanceert nieuwe dubbelzijdige MYRTO spreien

 Handgemaakt, van zachte jersey 100% biologisch katoen

Het duurzame internationalelifestyle merk, COCO-MAT, gespecialiseerd in natuurlijke slaap- en homeproducten lanceert haar nieuwe dubbelzijdige jersey sprei.

Creëer het hele jaar door moeiteloos verschillende stijlen met onze nieuwe Myrto spreien. Handgemaakt, van ultiem zachte en comfortabele jersey blend (100% katoen).

Voor deze handmade quilt collectie heeft het allnaturel lifestyle merk zich laten inspireren door haar Griekse roots: natuurlijke materialen, geometrische vormen en tijdloze patronen. De twee-zijdige (handmatige blokdruktechniek) bedrukking in combinatie met de tijdloze dessins maken de Myrto spreien veelzijdig en een echte year-round home essential. Het hele jaar door moeiteloos te combineren. Heerlijk zacht en warm in de koude maanden en in de warmere maanden prachtig als decoratief bed- of banksprei.

Speciale handbewerkte blokdruktechniek

De sprei is handbedrukt met de speciale blokdruktechniek: een van oorsprong Egyptische techniek die wordt gekarakteriseerd door een houten stempel die herhaaldelijk wordt gebruikt tot een mooi doorlopend patroon. Deze speciale techniek maakt elke Myrto sprei uniek.

Style & Varieer met Mytro

De Myrto spreien zijn beschikbaar in drie varianten, van warme en natuurlijke tinten, strak geometrisch tot fris en tijdloos polka-dot patroon.

- Groene bladeren (groentinten - geel)
- Geometrisch (zachtroze - wit)
- Polka-dots (donkerblauw - wit)

AFMETINGEN:
De Myrto spreien zijn beschiknbaar in twee soorten afmetingen:
220x160 cm
240x260 cm

Voor meer informatie bezoek de website www.COCO-MAT.nl en houd de Facebook pagina www.facebook.com/cocomat.nl en www.instagram.com/cocomatnl in de gaten.

reacties
anderen bekeken ook

the world's best matress

Bedwantsen: dit is de schade die ze aanrichten en zo herken en be...

Sandra van Koningshoven

Tips voor een opgeruimde slaapkamer

Guido van Loon

The Heritage Collection

Pullman opnieuw de beste!

Dit zijn de leukste dekbedovertrekken voor 2019

Lenette Hermsen
Advertentie
Advertentie
Advertentie