Duurzaam COCO-MAT lanceert nieuwe dubbelzijdige MYRTO spreien

 Handgemaakt, van zachte jersey 100% biologisch katoen

Het duurzame internationalelifestyle merk, COCO-MAT, gespecialiseerd in natuurlijke slaap- en homeproducten lanceert haar nieuwe dubbelzijdige jersey sprei.

Creëer het hele jaar door moeiteloos verschillende stijlen met onze nieuwe Myrto spreien. Handgemaakt, van ultiem zachte en comfortabele jersey blend (100% katoen).

Voor deze handmade quilt collectie heeft het allnaturel lifestyle merk zich laten inspireren door haar Griekse roots: natuurlijke materialen, geometrische vormen en tijdloze patronen. De twee-zijdige (handmatige blokdruktechniek) bedrukking in combinatie met de tijdloze dessins maken de Myrto spreien veelzijdig en een echte year-round home essential. Het hele jaar door moeiteloos te combineren. Heerlijk zacht en warm in de koude maanden en in de warmere maanden prachtig als decoratief bed- of banksprei.

Speciale handbewerkte blokdruktechniek

De sprei is handbedrukt met de speciale blokdruktechniek: een van oorsprong Egyptische techniek die wordt gekarakteriseerd door een houten stempel die herhaaldelijk wordt gebruikt tot een mooi doorlopend patroon. Deze speciale techniek maakt elke Myrto sprei uniek.

Style & Varieer met Mytro

De Myrto spreien zijn beschikbaar in drie varianten, van warme en natuurlijke tinten, strak geometrisch tot fris en tijdloos polka-dot patroon.

- Groene bladeren (groentinten - geel)
- Geometrisch (zachtroze - wit)
- Polka-dots (donkerblauw - wit)

AFMETINGEN:
De Myrto spreien zijn beschiknbaar in twee soorten afmetingen:
220x160 cm
240x260 cm

Voor meer informatie bezoek de website www.COCO-MAT.nl en houd de Facebook pagina www.facebook.com/cocomat.nl en www.instagram.com/cocomatnl in de gaten.

reacties
anderen bekeken ook

linnen dekbedovertrek / beddengoed

Dit zijn de leukste dekbedovertrekken voor 2019

Lenette Hermsen

Tips voor een opgeruimde slaapkamer

Guido van Loon

Bedwantsen: dit is de schade die ze aanrichten en zo herken en be...

Sandra van Koningshoven

Velda Fly Galvanitas

Mobilia - Hoog laag bed

Advertentie
Op de hoogte blijven?

Volg ons voor inspiratie, nieuws en tips.

Advertentie
Advertentie