Dit zijn de leukste dekbedovertrekken voor 2019

Een nieuw jaar, een nieuw dekbedovertrek. Wij hebben de leukste voor je op een rijtje gezet.

Lenette Hermsen 18 December 2018

Bron: Urban Outfitters 

Strepen, velvet en mandala-figuren. Dit zijn de figuren en materialen die we veel gaan tegenkomen in 2019. En laten we eerlijk zijn... wie wilt er nou geen velvet dekbedovertrek? Heerlijk zacht en houdt je goed warm voor de eerste maanden van het jaar. Bovenstaande dekbedovertrekken zijn te koop vanaf €52.

Bron: Amazon

Cactussen zijn al enkele jaren een trend. Zie je ze niet op dekbedovertrekken, dan wel op shirts of in de woonkamer. Cactussen never go out of style! Daarom nemen we ze ook weer gezellig mee naar 2019. Bovenstaand dekbed is te koop voor €51.

Bron: Ebay

Dit is een leuk dekbed voor de warmere dagen. Bladeren waren vorig jaar ook overal te zien, zowel in het interieur als op kledingstukken. Ze geven direct een vrolijke sfeer in je kamer. Bovenstaand dekbed is te koop voor €79.

Bron: DenyDesigns

Marble, wie is er niet gek op? Je zag het afgelopen jaren vooral in het wit, maar we gaan het nu ook steeds meer zien in kleur. Bovenstaand dekbed is te koop voor €140.

Bron: Slaaptextiel

Veren waren en zijn nog steeds een grote trend. Het maakt een simpel dekbedovertrek net even wat leuker. Vooral geschikt als je niet van al te veel poespas houdt en je de kleuren in je slaapkamer rustig wilt houden. Bovenstaand dekbed is te koop voor €44,95.


Bron: Snurk

Deze kinderdekbedovertrekken laten de fantasie van je kind uitkomen. Ziet er erg leuk uit en geven je kind een echte beleving! Bovenstaande dekbedovertrekken zijn te koop voor €59,95.

Meer inspiratie nodig? Bekijk de dekbedovertrekken van Slaaptextiel.nl.