Carpe Diem Beds introduceert zwevend bed met een 'touch of tech'

Het luxe Zweedse merk Carpe Diem Beds presenteerde onlangs een nieuw revolutionair bed.

De geheel instelbare Vindö combineert vakmanschap, innovatie en techniek met een zwevend gevoel.

Carpe Diem Beds staat bekend om pionierswerk op het gebied van beddenconcepten. Dit najaar introduceert de beddenmaker uit Lysekil in Zweden het meest innovatieve bed ooit. In lijn met de nieuwe slogan van het merk ‘Let the night set you free’, wil het merk het gevoel van vrijheid en futurisme vangen in combinatie met de ultieme vorm van comfort en technologie. Het resultaat is Vindö; een instelbaar bed, met een ingebouwde massagefunctie, dat lijkt te zweven.

Het bed heeft geen traditionele poten. In plaats daarvan rust het bed op een centrale zuilenconstructie met een vloerelement onder een aangrenzend exclusief ontworpen tapijt. Door deze constructie wekt het Vindö bed de illusie te zweven. Het bed is bekleed met de kwalitatief hoogwaardige stof Zaragoza van het Designers Gilde.

Touch of tech

De innovatie van dit bed zit ‘m ook in de technologische ontwikkelingen. Het bed is uitgerust met een aangenaam nachtlampje onder het bed, dat naar behoefte op verschillende plaatsen kan worden gemonteerd. Vindö is bovendien gekoppeld aan een speciaal ontworpen app waarmee de positie, verlichting en massagefuncties van het bed gemakkelijk bediend kunnen worden. Daarnaast ondersteunt Vindö de laatste ontwikkelingen van Apple en Google, waardoor het bed zelfs met spraakbesturing kan worden geregeld.

Uniek Contour Pocket-systeem

Carpe Diem Beds heeft alle bedden uitgerust met een uniek, gepatenteerd Contour Pocket-systeem, dat zorgt voor de ultieme drukverlichting en een optimaal slaapcomfort. Vindö heeft dit systeem uiteraard en daarnaast beschikt dit nieuwe bed over een vibratiemassage, automatische nek- en lendensteun en instelbare hoofd- en voetensteunen. Vindö is een bed wat het lichaam daadwerkelijk revitaliseert!

reacties
anderen bekeken ook

Vandyck bestseller 10-daagse

5 tips voor de ultieme slaapkamer 

Lenette Hermsen

Zo kom je echt tot rust in je slaapkamer

Goedkope bedden

Vier tips voor een romantische slaapkamer

Guido van Loon
Advertentie
Op de hoogte blijven?

Volg ons voor inspiratie, nieuws en tips.

Advertentie
Advertentie