Beter Bed laat klanten nog beter en gezonder slapen

Beter en gezonder slapen met innovatieve technologieën van Philips

11 April 2021

Beter Bed, marktleider op het gebied van slaapkamerproducten in de Benelux – en Philips hebben de handen ineen geslagen met de ambitie vanaf april technologische oplossingen te ontwikkelen die de kwaliteit van slaap met behulp van uiterst gevoelige sensors meetbaar maken en vergroten. Beter Bed loopt voorop met het inzetten van innovaties om de nachtrust van mensen te verbeteren. De samenwerking met Philips sluit aan op de missie van Beter Bed om klanten beter en gezonder te laten slapen.

Beter slapen, beter leven

Beter Bed streeft ernaar consumenten bewuster te maken van de voordelen van een goede nachtrust. In december vorig jaar lanceerde de slaapspecialist zijn Slaapkoppen-campagne onder het motto ‘Beter slapen, beter leven’. In de afgelopen jaren zijn meer dan 2.000 studies verricht op het gebied van slapen. Deze tonen allemaal aan dat goed slapen een positief effect heeft op de gezondheid en het welzijn van mensen.

Van technologie naar slaapinzichten naar betere nachtrust

Met de nieuwe technologieën die worden ontwikkeld, kan een goede nachtrust worden gestimuleerd. Deze innovaties kunnen daarnaast veel waardevolle inzichten op het gebied van slapen opleveren. Zoals met de snurkband die is ontworpen om te waarschuwen nog vóór het snurken begint. De kleine sensor op de borst detecteert met klinisch bewezen technologie wanneer je op je rug slaapt en moedigt je middels lichte trillingen aan op je zij te gaan slapen. Een ander product is de Wake-up Light, dit product zorgt er niet alleen voor dat je vitaal wakker wordt maar ook dat je ontspannen in slaap valt.

“Ons doel is een goede nachtrust van onze klanten te stimuleren door de keuze voor de juiste slaapproducten. Met deze innovaties zijn we in staat een stap verder te gaan en ons aanbod te verrijken op basis van de laatste technologische inzichten. Dit doen we met het doel om de consument beter te laten slapen én weer fit en ontspannen wakker te laten worden”, legt Cyril van Seumeren, directeur Category Management van Beter Bed, uit. “We zijn er trots op om samen met Philips de volgende stap te zetten om deze ambitie te verwezenlijken. Philips is een speler die vooroploopt in gezondheidstechnologie en zet zich, net als Beter Bed, in voor het verbeteren van de gezondheid van mensen.”

De gemeenschappelijke missie van Beter Bed en Philips is gebaseerd op de pijlers ‘Health & Well-being’. Waar Beter Bed iedereen beter wil laten slapen voor een gezonder en gelukkiger leven, streeft Philips ernaar de wereld gezonder en duurzamer te maken door innovatie.

Slaap: basispijler van onze gezondheid

John Kruijssen, CEO van Beter Bed Holding: “Door continu in te zetten op innovatie en gebruik te maken van technologie in onze producten, zijn wij in staat in de groeiende slaapmarkt continu beter te presteren en neemt ons marktaandeel verder toe. Consumenten weten Beter Bed te vinden, ook in deze tijden waarin winkels alleen op afspraak te bezoeken zijn.”

Meer informatie: www.beterbed.nl

Reacties